Galéria
Forrás: Első férjét, Al Lee-t még a színházi karrierje kezdetén ismerte meg. Mindössze 17 éves volt, amikor hozzáment a nála 3 évvel időseb férfihoz. És bár a felek sosem erősítették meg, de az utókor szinte tényként kezeli azt, hogy az ifjú férj a saját neméhez vonzódott. Talán emiatt is döntöttek a szakítás mellett, amit 1921-ben egy hivatalos válással pecsételtek meg.
Forrás: Lilyan 1925-ben ment hozzá Edmund Lowe színészhez. A pár pillanatok alatt a hollywoodi riporterek kedvence lett és mindenki rajongott, ahogy ők mondták,  „ideális házasságukért”. Edmundról köztudott volt, hogy a férfiakat szereti, de ez egy pillanatig sem zavarta a színésznőt, aki szintúgy nem kezelte nagy titokként, hogy a saját neméhez vonzódott, bár viszonylag kevés viszonyáról tudunk biztosat. Talán ezért is gondolták sokan úgy, hogy ennél ideálisabb frigyet keresve se köthettek volna. Kettejük között olyan szoros kapcsolat alakult ki, hogy Lilyan haláláig együtt maradtak.
Forrás: A svéd születésű amerikai színésznő még a némafilmes korszakában ismerkedett meg a nála 9 évvel idősebb Lilyannel. A két nő között pedig annyira működött a kémia, hogy jó ideig szeretők is maradtak.
Forrás: A színésznőt a 1920-as évek egyik legszebb némafilmsztárjaként tartották számon, így talán kicsit sem meglepő az, hogy Lilyan is szemet vetett rá. Azt nem tudni, hogy pontosan mikor és hogyan, de egy biztos: sikerült őt is elcsábítania. Tashman ugyanis híres volt arról, hogyha kicsit többet ivott a kelleténél, akkor nem könnyen mondott le vágyai tárgyáról és rámenőssége sajnos nem ismert határt, ezt pedig ezt szakmai berkekben is nagyon jól tudták.

Hollywood aranykora: Lilyan Tashman kalandos szerelmi élete

Lilyan Tashman kalandos életét érdemes megismerni egy kicsit jobban.