Galéria
Forrás: Az Oscar-díjas amerikai színésznőről kevesen tudják, hogy a 2005-ben kiadott egy albumot Finally Out of P.E. címmel. Számos helyen fellépett, de lelkesedése sajnos nagyobb volt mint népszerűsége. Lemezéből mindössze 3500 példányt adtak el, aminek hatására annyira kiábrándult a zeneiparból, hogy örökre lemondott az énekesi karrierről és így nyert is a színjátszás egy különleges tehetséget.
Forrás: A színész több filmzenében is közreműködött, míg végül 2004-ben piacra dobta saját lemezét The Futurist címmel. A kereskedelmi siker azonban olyannyira elenyésző volt, hogy tudta, a dallamok világa bizony nem az ő asztala.
Forrás: Mindössze 13 éves volt, amikor 1992-ben kiadták első, Love Songs címet viselő lemezét Japánban. Ezt még három korong követte: 1995-ben a Let's Go Bang, 1996-ban a Jennifer Love Hewitt és 2000-ben a BareNaked. A fogadtatás annyira nem volt felemelő, így idővel feladta a dolgot és inkább a színjátszásban próbálta kiélni művészi énjét.
Forrás: A színész bátyja, Donnie a New Kids on the Block fiúbanda egyik alapítótagja volt, így kicsit sem meglepő az, hogy egy időben öccse is szeretett volna betörni a zeneiparba. Marky Mark and the Funky Bunch néven 1991-ben zenekart alapított, ám két évvel később fel is oszlottak. Mark ugyanis minden energiáját színészi karrierjének szentelte. Ám szinte biztos, hogy Good Vibrations-t, vagy a Wildside című dalukat te is hallottad már valahol.
Forrás: Róla is kimondottan kevesen tudják, hogy egy időben a zeneiparban is aktívan próbálkozott. 1987-ben adta ki első albumát The Return of Bruno címmel. Ezen az R&B korongon olyan zenészek dolgoztak, mint a The Pointer Sisters és a The Temptations. 1989-ben és 2001-ben is piacra dobott egy lemezt, de utána végleg visszavonult.
Forrás: A Disney égisze alól azért nem egy nagyszerű énekes került ki, ám sajnos Lindsay nincs köztük. A színésznő 2002-ben vetette bele magát a dologba, és bár az Egy hisztérika feljegyzéseiben is felcsendül az egyik dala, az első nagyobb sikereket csak második albumával érte el - sajnos ez is csak tiszavirág életű volt. 2019-ben ismét nekifutott a dolognak, de még a rajongók se túlzottan lelkesedtek a dologért.
Forrás: Az amerikai komikusnak 1985-ben jelent meg első, How Could It Be címet viselő albuma, amit 1989-ben a So Happy, majd 1993-ban a Love's Alright követett, majd ezek után soha többé nem adott ki egy szólóanyagot sem.
Forrás: A Ki a főnök? és a Bűbájos boszorkák sztárjának első lemeze 1989-ben jelent meg, amit szám szerint 3 nagylemez és 11 kislemez követett. Külön érdekes, hogy ezeket a zenei korongokat csak Japánban lehetett kapni - pár kiadást Franciaországban is -, ahol viszont annyira imádták a számait, hogy az albumok egészen a platinalemez szintig jutottak.
Forrás: A Miami Vice-al ismertté vált színész, rövid életű zenei karrierjét egy lemezzel kezdte 1986-ban. A Heartbeat azonban nem aratott osztatlan sikert, így hát érdeklődés és támogatás hiányában inkább végleg maga mögött hagyta a zeneipart.
Forrás: A Baywatch sztárja annyira lelkesen vetette bele magát az éneklésbe, hogy eddig már 15 albumot dobott piacra. Elég korán kiderült számára, hogy az Egyesült Államokban nem kérnek a dalaiból, így Európa felé vette az irányt, és ami azt illeti, Németországban egész komoly rajongótábort épített ki magának.

10 hollywoodi sztár, aki megpróbálkozott a zeneiparral, de kudarcot vallott

„A suszter maradjon a kaptafánál” közmondás úgy tűnik, hogy néhanapján a hollywoodi sztárokra is igaz.