Galéria
Forrás: Tény és való, hogy Miranda Priestly már tavasszal sem tartja túlontúl eredeti ötletnek a virágmintákat, és bár sokan nem szeretik ezeket a darabokat, mi mégis úgy gondoljuk, hogy ez a motívum tökéletesen képes kimeríteni az időtállóság fogalmát. Egész egyszerűen minden jöhet: legyen szó mini, midi, vagy éppen maxi fazonról.
Forrás: A kezdeti ismerkedős, kissé bizonytalan szakaszon jó pár éve túlléptünk már. Azóta pedig ezek a különleges szoknyák olyan stabilan tartják a helyüket a legelképesztőbb trendáradat közepette is, hogy már egy percig sem kérdés az, hogy helyük van-e a gardróbunkban?!
Forrás: A farmer tényleg örök! És anyagát tekintve is az egyik legbiztosabb választás az ötletek között, hiszen tényleg bármilyen darabbal képes megtalálni a közös hangot.
Forrás: Könnyed, légies és még a legnagyobb kánikulában is szuper megoldás. Pont ezért nemcsak ruhák képében, de ing és nadrág kiadásban is nagyon jól működik minden nyáron!
Forrás: Azt gondoljuk, hogy ennél az ötletnél keresve se találhatnál praktikusabb és tényleg minden szetthez könnyedén alkalmazkodó alapdarabot. Na és te beszerezted már kedvenc fehér trikódat?

Ne költs feleslegesen: 5 alapdarab, ami minden nyáron működik

Vannak olyan időtálló darabok, amikről tényleg nem éri meg lemondani egyetlen új trend miatt sem.