Galéria
Forrás: Közel másfél évig voltak barátok, mielőtt összejöttek volna. A Zöld lámpás forgatásán találkoztak először, akkor azonban mindketten kapcsolatban voltak – valaki mással. „A mindennapokban is az a legfontosabb, hogy ő a legjobb barátom, elsősorban a barátom, aztán a szerelmem” – nyilatkozta Blake egy interjúban.
Forrás: Bárhol, bármilyen körülmények között is jelenjenek meg együtt, mindig gyengéden ölelik, fogják egymást, és/vagy rajongó pillantásokkal néznek egymásra. Még a legünnepélyesebb vörös szőnyeges megjelenéseken is szakítanak időt intim pillanatokra, összemosolygásra, szerelmes suttogásra.
Forrás: A humorérzék a párkapcsolat fontos alapköve, de persze csak akkor hozza össze a szerelmeseket, ha értik és értékelik egymás vicceit. Blake és Ryan sokszor bizonyították, hogy számukra – mindkettejük humora kissé fanyar, szarkasztikus – semmi nem szent, s még a legkomolyabb helyzetekből is képesek viccet csinálni.
Forrás: A szakmai versengés nem egy párkapcsolatot tett már tönkre Hollywoodban – úgy tűnik, ez a veszély őket nem fenyegeti. Ezen a fotón Blake és kislánya, James óriási lelkesedéssel tapsolnak a papának, aki épp akkor kapott csillagot a Hollywood Walk of Fame-en. „Imádom benne, hogy mindig bíztat. Noszogat, hogy egyre jobb és jobb legyek!” – mondta Blake egy interjújában.
Forrás: Gond nélkül beszélnek a kapcsolatukról a nyilvánosság előtt, ám igazán lényeges információkat sosem osztanak meg egymásról. Inkább csak elviccelik az ilyen típusú kérdéseket. Egymásra koncentrálnak és nem az imidzsük építésével töltik a mindennapjaikat. Még a gyerekeik nevét is csak a szülés után hónapokkal később árulták el.

Leckék, amiket Blake Lively és Ryan Reynolds kapcsolatából tanultunk

David Beckham furcsa játékba kezdett a közösségi médiában!