Galéria
Forrás: A rózsaszín árnyalatú arcpirosítók nagyon természetesen tudnak működni a bőrön, mintha csak ízlésesen kipirultál volna ebben a melegben. És hogy teljesen legyen az összhatás, érdemes az arccsontodra választott árnyalathoz hasonló színeket választanod nemcsak a rúzsok terén, hanem a szemhéjadra is.

Tipp: A természetes hatásnál maradva az alap legyen valami könnyű BB krém. Illetve ne feledd a fixáló sprayt se, hogy tuti minden gondosan elkészített vonás a helyén maradjon.
Forrás: A matt ráadásul azért is jó választás, mert sokkal tartósabb, mint fényesebb társai. Egy ilyen hosszú napra pedig ha lehet, akkor egy folyékony rúzst válassz!

Tipp: Mivel a túl sokszor felvitt folyékony rúzs hajlamos kiszárítani az ajkakat, így fontos, hogy a felvitel előtt készítsd elő ajkaidat egy alapos radírozással. Így elkerülve a nem túl esztétikus repedezett hatást!
Forrás: Rózsaszín, türkiz, babakék? Bármi jöhet! Ezek a könnyed és játékos árnyalatok igazán különleges hatást képesek kölcsönözni a szemednek. Pasztell szemceruzaként a belső szemzugba felkenve, vagy a teljes szemhéjra felvíve is működik. 

Tipp: Ha kifinomultabb "pillantás" mellett döntesz, akkor mindenképpen használj szemhéj primert. Így ugyanis tökéletesen megtapad a festék és nem kell attól félned, hogy idő előtt búcsút kell mondanod a csodás sminkednek.

3 esküvői smink, ami jön és 3, ami megy idén nyáron

Az esküvői szezonnak még koránt sincs vége, így mutatjuk is, hogy melyek most a legmenőbb sminktrendek, amik tökéletesen működnek, ha esküvői vendégként vagy hivatalos mások nagy napjára.