Galéria
Forrás: "Nem voltak székek és asztalok. Egyáltalán. Volt egy bár, ahonnan bármit lehetett enni és inni, de nem volt mire leülni. Mindenki a padlóra tette az italát, és kézben fogta a tányért evés közben. Őrület volt. Mindenki azt feltételezte, hogy valami hiba csúszott a számításba, ami miatt az asztalok és székek nem értek oda, de később megkérdeztem a menyasszonyt, hogy mi történt, mire annyit felelt, 'oh, azért extra pénzt kellett volna fizetnünk.'"
Forrás: "Voltam egy esküvőn 2 éve, ahol az ifjú pár legjobb barátai egy másik pár voltak, szóval természetes volt, hogy őket kérték fel tanúknak. 3 héttel a lagzi előtt ez a pár drámai szakításon ment keresztül, mert a férfi megcsalta a feleségét, és elég csúnya fordulatot vett a válás, mire elérkezett az esküvő ideje. Az egész lagzi róluk szólt aztán, és meg sem próbáltak örülni az újdonsült párnak. A pasi még az új barátnőjét is elhozta a rendezvényre. Baromi kínos volt, de minden vendég végig azt figyelte, hogy 'úristen, mi történik legközelebb?'"
Forrás: "A feleség nem jelent meg 2 óra várakozás után sem, majd felhívta a vőlegényt, hogy meggondolta magát. A pasi elkezdett sírni, mire az anyja nekiállt kiabálni vele: 'Fogd be! Mondtam, hogy Kathyt vedd feleségül, de neeeem, Kathy túl molett volt neked, igaz? Muszáj volt egy modellt üldöznöd. Még a fenekét se tudja kitörölni a hatalmas körmeivel, nemhogy főzni neked vacsorát. Miért akarna egyáltalán Jessica téged? Nincs pénzed és jóképű sem vagy. Kathy nem ültetett volna fel, mert ő sem néz ki jól. Megérdemelted!' A vőlegény ezután tovább sírt, míg a vendégek sokkos állapotban álltak ott és néztek egymásra. És igen, Kathy is ott volt, de akárcsak mindenki más, úgy ő sem mert konfrontálódni a pasi anyjával. A végén megölelte azért a vőlegényt."
Forrás: "Eddig csak egyetlen esküvőn voltam, az édesapám unokatesójának esküvőjén. Az édesapám nagybátyja (a vőlegény apja) egyszer csak felállt és mondott egy toastot, amikor a pár az oltár előtt állt (ez megszokott? Körülöttem mindenki össze volt zavarodva), majd közölte, 'Örülök, hogy itt lehetek ma. Csak el akartam mondani srácok, hogy rákot diagnosztizáltak nálam, és hamarosan meg fogok halni. Gratulálok a fiamnak és a gyönyörű feleségének. Érezzétek jól magatokat!' Mindenki sokkos csöndben ült. A legkínosabb dolog volt, amit valaha láttam. Ja, csak úgy mondom, hogy ez 2008-ban volt, és a férj édesapja még mindig él és virul."
Forrás: "Ez csak egyetlen embernek volt borzalmas. A fő felszolgálónak az esküvői fogadáson, amin 30 vendég vett részt. Behozott egy háromemeletes tortát kézben, ahelyett, hogy betolta volna kocsin. Nem elég, hogy elejtette, arccal bele is esett, a padlóra. Először néma csönd volt... aztán néhány halk nevetés... aztán jött az ő érzelmi összeomlása, de ilyet én még nem láttam. Teljesen összetört, egyrészt mert kínos volt az egész, másrészt mert tönkretette a különleges pillanatot. Végül sikerült megnyugtatnunk, hogy ne aggódjon, mindenki részeg már, és senkit sem érdekelt a torta. A legjobb, hogy a végén 1000 dollárral több borravalót gyűjtött össze, mint ha ez az egész nem történt volna meg."
Forrás:

"A vőlegény exe megjelent az esküvőn... hívatlanul és részegen. A srác 10 éve szakított már vele, és 8 éve nem is látta. A lány hangos volt, és nagyon perverz dolgokat kiabált, hogy miket csinálna a vőlegénnyel. A menyasszony színre lépett, odament és behúzott egyet az exnek... akit ezzel szó szerint kiütött. A menyasszony egyébként egy nagyon visszafogott és nyugodt ember. Néhányan kivittük az exet, elvittük a lakására, ami kábé 20 percre volt. A menyasszony később azt mondta a feleségemnek, hogy 'semmi sem fogja tönkretenni az esküvőmet!'"


Forrás: "Én nem voltam ott, de az édesapám mesélt egy sztorit egy esküvőről, amin részt vett. A vőlegény a felénél úgy döntött, hogy mégsem akar megházasodni. Erre a menyasszony apja és bátyja idegesek lettek és verekedni kezdtek vele. Miután jól megverték egymást (néhány véres orr lett a vége), a vőlegény meggondolta magát, és mégis feleségül vette az arát."
Forrás: "A nagybátyám ötödik vagy hatodik esküvőjén (őszintén nem tudom, annyiszor házasodott meg és vált el. Most épp a második feleségét készül újra elvenni) konkrétan azt várta, hogy mindenki csak pénzt adjon neki az esküvőre ajándékba. A fogadás alatt összeszedte az összes borítékot, leült egy asztalhoz egy füzettel és egy számológéppel, és megszámolta a pénzt, amit hoztak nekik. Ahelyett, hogy élvezte volna a fogadást, ő inkább kapzsiskodott, és azzal foglalkozott, mennyit szántak rá mások. Alig voltam 20 éves, és 20 dollárt gyűjtöttem össze neki. De amikor megláttam, hogy mindent átszámol az olvasószemüvegében egy számológéppel, inkább megtartottam a pénzem."
Forrás: "Egyszer egy esküvőn játszott a zenekarom, amikor hirtelen mindenki kirohant, és senkit se láttunk egy darabig. Azt hittem, nem kedvelik a zenénket, de bejött a menyasszony, és közölte, hogy hatalmas verekedés tört ki a két család között, így végül mindenki hazament idegesen, sérülten, vagy rendőrautóban az őrsre. Nem hagyhattuk abba a zenélést, mert ezért fizettek minket, így az egyetlen ember, aki minket hallgatott, a részeg nagybácsi volt, aki a táncparkett közepén ropta, és folyton olyan dalokat kért, amiket mi nem ismertünk."
Forrás:

"Két dolog történt [az esküvőnkön]. 70-nel több vendég jelent meg, mint ahányat meghívtunk. Kiderült, hogy az anyósom meghívott egy rakat embert, anélkül, hogy közölte volna velünk. Elfogytak a székek, a kaja, minden. Kivéve a bor, abból rengeteg volt. És még az esküvői ajándékok egy részét is ellopta valaki."


Forrás: "A nénikém és a bácsikám szabadtéren házasodtak össze ősszel, egy gyönyörű kertben. Minden vendég ott volt már, csak a pap nem. Végül kaptak egy hívást a kórházból, ahol közölték velük, hogy a pap ételmérgezést kapott. Szóval odahívták az egyik pincért, a tanú elszaladt egy jelmezboltba, és az esküvőjükön végül egy gyanúsan a pincérre hasonlító 'pap' adta őket össze."
Forrás:

"Voltam egy nyári esküvőn egy farmon. Mindenki nyáriasan öltözködött. Viszont hatalmas, hideg szél volt, ezért a násznép összegyűlt, mint egy birka csorda. A menyasszony fogai is összekocogtak folyamatosan, ahogy a fogadalmat mondta. Reméltük, hogy legalább a fogadás és a vacsora bent lesz, de egy öreg pajtában volt, amibe mindenhonnan befújt a szél, és nem volt hősugárzó. Az emberek azt használták, amit csak találtak, hogy betakarják magukat és ne fázzanak. Nem tudtam evőeszközzel enni se, mert lefagyott a kezem."


A legőrültebb dolgok, amiket emberek esküvőkön láttak

Az esküvői szezonnak még koránt sincs vége, így mutatjuk is, hogy melyek most a legmenőbb sminktrendek, amik tökéletesen működnek, ha esküvői vendégként vagy hivatalos mások nagy napjára.