Galéria
Forrás:

Angelina Jolie az évek során tekintélyes késgyűjteményt szedett össze. A színésznő állítólag fiatal kora óta gyűjti a különleges késeket, amiket nemcsak nézeget, hanem használni is tud. A Tomb Raider filmek kedvéért megtanult kést dobálni és pillangókéssel is tud mutatványokat bemutatni.


Forrás:

A Másnaposok 2-ben Mike Tysonnak volt egy tigrise. Legyen ez bármennyire megdöbbentő, ezt nem csupán a forgatókönyvírók találták ki. A bokszoló valóban odavan a nagymacskákért és több bengáli tigrist is tart az otthonában.


Forrás:

Kevés ember rajong annyira a Star Trekért, mint Ben Stiller. A színész imádja a science fiction sorozatot, az otthonában pedig hegyes műfüleket tart. Nem is egy, hanem két pár spock-fül van a birtokában, amit az eredeti forgatásról szerzett.


Forrás:

Teljesen normális, ha valakinek van egy vagy két porcelánbabája. Demi Moore azonban több ezer ilyen törékeny kis játékot gyűjtött össze az évek során. Egy ekkora gyűjtemény egyrészt túlzásnak tűnik, másrészt a porcelánbabák tökéletes arcában van valami hátborzongató…


Forrás:

A legtöbb ember utálja a rovarokat, Claudia Schiffer viszont odavan értük. A modell gyönyörűnek találja az ízeltlábúakat és rengeteg rovarral díszített műtárgya, ruhadarabja van.


Forrás:

Lehet, hogy az újabb generációknak ez furcsa lehet, de még Tom Hanks is írógépet használt fiatalabb éveiben. A színész nem rajongója az új elektronikus eszközöknek, ha teheti, inkább ma is hagyományos módszerrel gépel. Több mint 50 régi írógép van a birtokában.


Forrás:

Kitömött állatokra egy múzeumban vagy egy vadász házában számítunk, Amanda Seyfierd otthonában biztosan nem. Pedig a színésznő preparátumokat gyűjt, ami az egyik legfurcsább hobbi, amiről valaha hallottunk.

 

 

 


Forrás:

Johnny Depp rengeteget barbiezott a gyerekeivel és ő maga is elkezdte gyűjteni az egyedi kiadású babákat. Valószínűleg mindenki leesik az álla, amikor Johnny Depp házába lépve Barbie babákat talál…


Forrás:

Lady Gaga spirituális ember, állítólag találkozott már kísértetekkel. Annyira megszállotja a túlvilágnak, hogy az otthonában különleges műszereket tart, amelyekkel észlelni lehet a bujkáló szellemeket. 


Forrás:

Sok ember tart otthon különböző társasjátékokat, nem meglepő, ha egy sztár is szeret játszani. Azt viszont nem sokan tudják, hogy Quentin Tarantino igazi társasjáték-őrült, akinek hatalmas gyűjteménye van a különböző játékokból.


A legfurcsább dolgok a sztárok otthonában

Brad Pitt-nek különösen jó ízlése van az ingatlanok terén.