Galéria
Forrás:

Ez biztosan olyan dolog, hogyha már túl sok szuperhőst játszottál, akkor a való életben sem esik nehezedre egy kis üldözés. 1998-ban valóban megesett, hogy Tom Cruise ékszerrablók nyomába eredt testőreivel. A rablók szomszédját szerették volna megfosztani egy kisebb vagyontól, aminek Cruise épp szem- és fültanúja volt. A Mission: Impossible vagyis a Lehetetlen küldetés ekkor nagyon is lehetségessé vált. A londoni rendőrség hálás volt hatékony beavatkozásáért.


Forrás:

Ő azok közé az emberek közé tartozik, aki szabadidejét is aktívan szereti eltölteni. Tom Cruise nagy rajongója a vívásnak. Otthonában vívóterem is van és hogy a hobbira fordított időt ne magányosan töltse el, David Beckhamet vagy épp Will Smith—t, mint jó barátait, nagy szeretettel hívja át egy pengeváltásra.    


Forrás:

A 2015-ös Mission: Impossible- Rogue Nation (Titkos nemzet) filmjében nincs photoshop, nincs dublőr, csak Tom Cruise. Igen, bizony: ő az, aki a teherszállító repülő oldalán csüngve valóban felemelkedik a géppel a magasba.


Forrás:

Egyszerűbb azt kérdezni, hogy mi az, amit nem tud vezetni a lassan 60 éves filmsztár. A Top Gun 2-ben, a készülő Maverick (várhatóan 2022-ben lesz látható) filmben, bizony még egy vadászgépet is maga fog vezetni. Imádja a repülést, tud vezetni utasszállítót, kisrepülőt és a barátaival előszeretettel hódol bárminemű, repüléssel járó hobbinak.


Forrás:

Ahogy 1986-ban a Top Gun-ban, megcsapta a kerozin szaga, és onnantól kezdve a repülés szerelmesévé vált, úgy szökött fel benne filmről filmre az adrenalin. Ez a felfokozott állapot pedig arra késztette, hogy még tovább, még magasabbra kapaszkodjon a filmes karrier létráján...vagy akár a Burj Khalifa üvegfalán. A Mission: Impossible Szellemprotokoll című filmben (2011-es film) bizony ezt is megtette. Nem is akármilyen profizmussal.


Forrás:

Eljutottunk arra a pontra, amikor már tényleg azt kell gondoljuk, hogy Tom Cruise nem ember. A Mission: Impossible introjának elejét nézve joggal gondolhatjuk, hogy ő bizony egy UFO.

A sziklafal nem épített és a háttér sem csak oda van vetítve.  Tom Cruise az utahi kanyonban, a Dead Horse Point State Parkban hódította meg 2000-ben a vörös sziklákat.


Forrás:

Senki nem tud úgy futni, ahogyan ő. Lényegében nincs filmje, amiben ne futna és ezt még ő is megjegyezte, nem kis öniróniával. Instagram oldalán ezt írja magáról: Tom Cruise színész. Producer. 1981 óta filmekben futok.


Forrás:

-Tom át kellene ugranod egy sikátor felett, az egyik ház tetejéről a másikra. Menni fog?
-Mikor csináljuk, most azonnal?

Valami ilyen választ lehet várni Tom Cruise-tól egy dublőr nélküli feladat kapcsán. Mert ő leugrik, átugrik, felmászik, kiugrik, lezuhan, átkúszik és így tovább....


Forrás:

Ugyan kérem, egy ilyen kaliberű embernél, mint Tom Cruise nem lehet kérdés, hogy egy jó jelenetért 6 percig is vissza tudja tartani víz alatt a lélegzetét. Persze mindezt úgy, hogy közben teszi a dolgát, amit épp a jelenetben kérnek tőle. A már sokat említett Mission: Impossible filmek teremtették meg a lehetőséget arra, hogy a határait feszegesse és a képességeit pallérozza. A Rogue Nation-ben (Titkos nemzet) egy vágások nélküli sorozatot szerettek volna felvenni, amiben Tomnak a víz alatt kellett egy kulcsjelenetet játszania. Hogy kibírta-e 6 percig levegővétel nélkül? Naná! A szeme se rebbent, csak ha épp az volt a dolga a szerep szerint. Nem kérdés, hogy Tom Cruise-ból nincs mégegy a világon és ő az utolsó klasszikus hollywoodi szuperhősök egyike.


Tom Cruise, aki mindenhez (is) ért, de a teljesítménye alapján még az is lehet, hogy ő egy UFO

Egyre több fórumon gondolják úgy, hogy túl sok a véletlen Tom Cruise boldogító igenjei körül.