Galéria
Forrás: A megfelelő bőrtisztítás kiemelten fontos szerepet kap a francia nők életében. Egy nap alatt rengeteg káros anyag kerül a bőrünkre, éppen ezért sose szabad kihagyni a napi rutinodból ezt a rövidke beauty szertartást. Úgy gondolják, hogy a tisztító balzsam a legtökéletesebb megoldás, ugyanis ezen formulák sűrű, viaszos állagúak, eltávolítják a szennyeződéseket, miközben hidratálják és megnyugtatják a bőrt. Pont ezért alkalmasak a legforróbb nyári napokon is, amikor szinte elkerülhetetlen az, hogy többször is arcot mossunk a nagy melegben.
Forrás: A retinol kiváló ősszel és télen, de április vagy május környékén érdemes őszig kicsit félrerakni eme kencét és kicsit megkímélni bőrödet ezektől intenzívebb összetevőktől. A tavaszi, nyári hónapokban inkább a hialuronsavat tartalmazó szérumok között válogass. Ez ugyanis az időjárástól függetlenül segít megőrizni a bőr hidratáltságát. Fontos azonban, hogy illatanyagoktól és szintetikus összetevőktől mentes termékeket  válassz, ugyanis ebben az időszakban kimondottan sok időt töltünk a napon, ez pedig egyeseknél bőrirritációt okozhat.
Forrás: Ne csak a bőrödet kényeztesd antioxidánsokban gazdag krémekkel és szérumokkal, hanem a testedet is, hiszen a szépség belülről fakad. Egyél sok-sok bogyós gyümölcsöt, például a málna, az áfonya, a ribizli, a szeder és az eper tökéletesen megfelel ennek a célnak, ráadásul nagyon finomak is.
Forrás: Mivel a melegebb hónapokban a megszokottnál is több fényvédőt viszünk fel a bőrünkre, így kimondottan fontos az, hogy az így felhalmozódott, láthatatlan rétegeket gondosan letisztítsuk az arcunkról. Éppen ezért hetente kétszer vagy háromszor radírozd át az arcodat, hogy bőröd fellélegezhessen és csak ezután ápold őt tovább a különféle krémekkel és szérumokkal.

4 nyári beauty tipp, amire a francia nők esküsznek

A francia nők a divat mellett a szépségápolásban is profinak mondhatók!