Galéria
Forrás: A színész testén több olyan heg is van, amit fiatalkorában okozott magának. 

 „A testem bizonyos értelemben egy napló. Ez olyan, mint amit a tengerészek is csináltak magukkal. Minden tetoválásnak jelentéssel bírt, ami egy adott korszak emlékeit hordozta magában, ilyen az, amikor nyomot hagysz magadon akár egy késsel, vagy egy profi tetováló segítségével” - nyilatkozta korábban.
Forrás: Bár sokan irigyelték őt, a pompa mellett hihetetlen mennyiségű bánat és magány volt, amit a nyilvánosság még csak nem is sejtett. Diana ugyanis nemcsak táplálkozási zavarokkal küzdött, de bulimiás is volt, és ha mélypontra került lelkileg, akkor vagdosta magát, sőt több alkalommal megpróbált öngyilkos lenni. Emellett számos esetben kapott idegösszeomlást, és egyszer várandósan levetette magát a lépcsőről.
Forrás: A színésznő nagy késgyűjtő hírében áll, ennek fényében pedig nem meglepő az sem, hogy valaha már kárt is tett magában.

 „Régebben vagdostam magam, vagy kiugrottam a repülőgépekből, próbáltam valami olyan újat találni az életben, amivel szembeszállhatok, mert néha minden más túl könnyűnek tűnt.”
Forrás: Hihetetlen de Drew már 12 éves korában kábítószerfüggő volt, a hirtelen jött siker és csillogást pedig olyannyira nem tudta feldolgozni, hogy 13 évesen megpróbált öngyilkos lenni. Szerencsére nem járt sikerrel és elvonóra került, ahol aztán 1,5 éven át kezelték. Azóta szerencsére sok minden változott, és minden bizonnyal ma már nagyon örül annak, hogy az élet akkor másként akarta és túlélte egykori szomorú döntését.
Forrás: A Bajos csajok sztárja bár nyilvánosan sosem mesélt róla, mégis nem egy vágott sebet véltek felfedezni a karján az évek során. És annak fényében, hogy milyen önpusztító életet élt mostanság, kicsit sem meglepő az, hogy egykoron ezen lehetségesnek tűnő "lelki menekülés" formáját is kipróbálta.
Forrás: Miley szintúgy nem mesélt róla, de az ő csuklóján is nem egyszer szúrtak ki vágott sebeket.
Forrás: A néhai Michael Jackson lánya egy interjúban árulta el azt, hogy édesapja halála után a nagymamájukhoz költöztek testvéreivel és akkoriban nagyon sok plusz kilót magára szedett, majd amikor egyszer lekövérezték őt, az önpusztításba menekült. Vagdosta és megégette magát, és az öngyilkossággal is megpróbálkozott. Egy ideig antidepresszánsokat szedett, mára azonban elhagyta őket, mert úgy gondolja, hogy inkább szenved és megpróbálja elfogadni magát, minthogy tompa legyen a mindennapokban.
Forrás: Az énekesnő őszintén mesélt arról, hogy 2010-ben pont azért került a pszichiátriára, mert késsel és pengével karcolgatta a testét.
Forrás: A tragikusan fiatalon, mindössze 27 éves korában elhunyt énekesnő is nem egyszer érezte úgy, hogy a karjának vagdosása megoldás lehet bármire is.
Forrás: 1990-ben mindössze tízévesen kapta meg első szerepét Cher és Winona Ryder oldalán a Sellők című filmben, egy évvel később, 1991-ben pedig az Addams Family-ben nyújtott alakításával végleg beírta magát a sztárok közé. A túl korán jött hírnév az ő lelkén is sebeket ejtett és egy interjú során nem félt bevallani azt, hogy jó párszor nyomott már el cigicsikkeket a karján.
Forrás: A színésznő mostanság sem riad meg a fura dolgoktól, legutóbb például azzal sokkolta a közvéleményt, hogy bevallotta, párjával, Machine Gun Kelly-vel alkalmanként fogyasztanak egymás véréből pár cseppet, de kizárólag rituális céllal. Fura szokásairól pedig régen is őszintén mesélt, így derült ki egy interjú során az, hogy fiatalabb korában vagdosta magát. Szerinte ugyanis azok a lányok, akik elégedetlenek magukkal, sokszor koplalnak vagy vagdossák magukat.
Forrás: A többek közt Katy Perry exférjeként ismert humorista fiatalabb éveiben nemcsak bulimiával küzdött, hanem elég gyakran kárt is tett magában.

12 híresség, aki kárt tett magában

Bármilyen szomorú, bizony voltak olyan pillanatok, hogy lelki útvesztőik terhein úgy enyhítettek ezek a sztárok, hogy az önsértést választották és kárt tettek magukban.