Galéria
Forrás:

A színésznő és szintén híres férje, Peter Skarsgaard két lányt nevelnek, Ramonát és Gloriát. Előbbi már 16 éves, de anyukája szerint kétséges, hogy az ő nyomdokaikba lép. Annyira jó tanuló, hogy minimum ügyész lesz a legfelsőbb bíróságon - viccelődött Maggie.


Forrás:

Míg unokahúga, Emma Roberts szintén előre tört Hollywoodban, addig saját gyermekei egyáltalán nem élik a rivaldafényt. Az egykori Pretty Woman ikrei, Hazel és Phinnaeus már nagykorúak, ennek ellenére alig szerepelnek a social felületeken.


Forrás:

A színésznő olyannyira őrzi fia magánéletét, hogy még azt sem árulta el, ki az apja. Xander 10 éves múlt, de csak igazán ritkán mutatja meg híres anyukája, például jótékonysági eseményeken, amikor célja is van a jelenlétének.


Forrás:

Az örökifjú külsejű énekesnek 2008-ban született meg a fia, Rocket. A popsztár elég ritkán mutat bepillantást a magánéletébe, amiért gyermeke egyszer még nagyon hálás lesz.


Forrás:

Matt Ruttlerrel közös lánya, Summer Rain elég hangzatos és “sztáros” nevet kapott 8 évvel ezelőtt, ennek ellenére anyja csak olyan neves napokon posztol róla, mint a kislány születésnapja.


Forrás:

Sokak azt sem tudják, hogy az egykori Spice Girl-nek van egy kamasz fia, Beau Jones. Emma ugyanis szinte sosem oszt meg róla semmit, pedig büszke lehet rá, hiszen ábrándos tekintetét anyukájától örökölte.


Forrás:

A szívdöglesztő sztár olyannyira óvja gyermeke magán szféráját, hogy először 2021-ben osztott meg olyan fotót, amin Everly arca is látszódik, pedig a kislány már 9 éves.

 


Híres emberek, akiknek a gyerekeiről ritkán hallunk

Kimi Raikönnen felesége és gyerekei is nagyon szépek, gyönyörű család várja otthon a pilótát.