Galéria
Forrás: A hosszabb pántokkal sincs semmi gond idén nyáron, ám ha szeretnél beszállni a trendek körforgásába akkor most a rövidebbre szabott pántok között nézelődj majd. A szín és a minta nem számít, ám ha nagyon ragaszkodnál egy formavilághoz, akkor a gyűröttebb, húzottabb hatások között válogass.
Forrás: Akciós ár: 17.995 Ft - itt!
Forrás: Ez az elegáns, időtlen fazon a leghivatalosabb alkalom során is megállja a helyét. Így bár a praktikum kimondottan minimális szinten mozog esetükben, mégis klasszikus és letisztult küllemük miatt erősen a kihagyhatatlan kategóriába kerültek.
Forrás: Ár: 7.995 Ft - itt!
Forrás: Eme több szempontból is praktikus és nagy méretű darabba bizony bőven tudsz majd pakolni, ha úgy hozza a helyzet. Nem mellesleg nagyon jól tud mutatni egy egyszerű nyári szettbe varázsolva. Kell ennél több? Aligha!
Forrás: Akciós ár: 5.795 Ft - itt!
Forrás: Ezek a szépen kidolgozott darabok jó ideje köztünk járnak, ám csak most jutottak el arra a szintre, hogy szélesebb körben is megmutatják magukat. A boltok polcain pedig olyan sokszínű választékkal robbantak be, hogy szinte biztos, hogy rátalálsz majd a hozzád legközelebb álló darabra.
Forrás: Akciós ár: 4.495 Ft - itt!
Forrás: Ez az igazán nyári textúra szinte biztos, hogy megtalálja majd a helyét a nyári gardróbodban. Ráadásul ebben a szezonban úgy tűnik, hogy most ez a legnépszerűbb darab.
Forrás: Ár: 9.995 Ft - itt!

5 táskatrend, ami jön és 5, ami megy idén nyáron

A táskatrendek idén nyáron is egy fokkal nagyobb figyelmet érdemelnek.