Galéria
Forrás:

A nálunk is népszerű The Office sztárjai, és a sitcom alatt nagyon erős barátság, és még erősebb szerelem kovácsolódott kettejük között - pedig karaktereik nem éppen egyeznek a történetben. 17 éve számíthatnak egymásra, és hiába a szakítás, BJ lett Mindy gyermekeinek keresztapja.


Forrás:

A Dawson és a haverok két szőkesége a történetben nem mindig kedvelték egymást, rivalizáltak a fiúkon, de végül barátok lettek. Sőt, a valóságban is imádják egymást. Humoruk és odaadásuk átsegítette őket a magánéleti nehézségeken is - 23 éve már, hogy mindig egymás mellett állnak.


Forrás:

Ki gondolná, hogy akár több ember is képes ilyen elmélyült összetartásra? A sztárok még szinte gyerekek voltak, amikor megismerkedtek a Négyen egy gatyában forgatásán és jó 15 évvel utána is összejárnak.


Forrás:

Talán a legszebb példa az övék az igaz barátságra. A Jóbarátok sztárjai a képernyőn és a valóságban is egy húron pendülnek. Elmondásuk szerint szinte lelkitársak, és a legnagyobb kincs a barátságuk, amit a szériának köszönhetnek.


Forrás:

Nincs barátság pasi és nő között? De bizony van és már több, mint negyed évszázadot ki is állt. A Titanic ikonikus párosa sokszor lenyilatkozta, mennyire szeretik és támogatják egymást, valódi kapcsolatot ápolnak a mai napig.


Forrás:

A Pretty Little Liars két csinos kis bajkeverője időközben nővé érett, barátságuk pedig megmaradt a sorozat után is. Lassan 15 éve, hogy beválogatták őket, azóta az életük sok mindenben megváltozott, de közös TikTok videóik tanúsága szerint a kötelék megmaradt.


Sztárok, akik nemcsak a forgatások alatt, hanem a való életben is legjobb barátok lettek

Úgy tűnik, hogy Brad Pittnek kicsit sem hétköznapi rajongója akadt, méghozzá egy A-listás színésznő személyében, akivel nagyon jó barátságot ápolnak.