Galéria
Forrás: A Mátrix sztárja nemcsak a szerepeivel, hanem kisugárzásával is megnyert minket egy életre, ezért sem értettük, hogyan vállalhatta el a Kopp-kopp című film főszerepét, amely nemcsak szürreális, hanem nevetséges is a története miatt. Akárcsak Keanu megdöbbentően rossz alakítása.
Forrás: A világ Troy Boltonként ismerte meg Zac Efront, aki úgy érzi, ma már máshogy csinálná. Legalábbis egyáltalán nem bánná, ha a világ valami másból ismerné őt. 

"Amikor visszatekintek magamra, még mindig bele akarnék rúgni annak a srácnak a fenekébe. Csinált pár király dolgot néhány király emberrel - egyszer még vicces is volt - de mégiscsak ő a kicseszett gyerek a High School Musicalből" - nyilatkozta magáról.
Forrás: A színész - akárcsak Cruise - kizárólag komoly filmekben vállalt szerepeket. Ilyen volt a Django elszabadul, a Ray, vagy éppen a Collateral - A halál záloga című filmek. Igaz, hogy óriási siker volt a A csodálatos Pókember 2., Foxx számára mégis nagy presztízsvesztésnek minősült. Persze valószínűleg azt már nem bánta, hogy a legutóbbi Pókember-filmben feltűnt ő is!
Forrás: A legendás színész az elmúlt években már inkább a nyugdíjas vonalat erősíti, ami azért szomorú, mert Hollywood legnagyobbjainak egyike. Bár több öngólt is lőtt, a legnagyobb mégis a Nagyfater elszabadul című film volt, amelyben egy unokáját megcsalásra buzdító, pedofil nagyapót alakít, akinek a szája is botrányosan mocskos. Sokak szerint szomorú volt ilyen szerepben látni a színészt.
Forrás: A világ talán legszebb és legtehetségesebb színészeinek egyike is mellényúlt egyszer. Ez pedig az a zombis horrorfilm volt, amelyet valószínű senki sem néz meg kétszer. Egy teljesen érthetetlen, magyarázatot nem adó középkategóriás film lett a Z-világháború, amelyben Brad Pitt egy folyton savanyú és idegesítő arckifejezéssel az arcán rohangál az élőhalottak elől. Pedig az eredeti regény, amin alapszik a történet, teljesen más megvilágításba helyezte volna a sztorit, ám a készítők mégis eltértek tőle számos ponton!
Forrás: Bár nagyon be volt harangozva az alkotás,- hiszen Jolie gyerekek iránti szeretete világhírű - mégsem hozta meg a nagy sikert. Ez többek között a történet kicsit klisés mondanivalója és Jolie egysíkú alakítása miatt történhetett meg. A színésznő számtalan fontos témát boncolgató filmben vállalt szerepet, de ez valahogy nem jött össze.

6 filmszerep, ami igazi baklövés volt a színészek számára

A sztár különleges szettet választott az eseményre.