Galéria
Forrás: Meg nem mondtuk volna, hogy ez a Harper's Bazaar fotósorozat 10 éve készült, és nem például tegnap!
Forrás:

Jennifer Aniston 1999-ben szerepelt a Rolling Stones magazin címlapján ebben a piros fürdőruhában. A kép akkoriban óriási siker volt, ami nem csoda, hiszen Jen karrierje is töretlenül szárnyallt. Ekkor a Jóbarátok 5 éve futott a tévében.


Forrás: Egy évvel a Rolling Stones fotózást megelőzően Jen a US Weekly címlapján is feltűnt. A színésznő egyébként ilyen téren nem volt szégyellős, és a bikinis fotózásokra sem mondott nemet.
Forrás: Íme Jennifer Aniston 2001-ben, szintén a Rolling Stones címlapján. Akkoriban a frufru nála is népszerű volt, és persze neki még ez is szuperül állt!
Forrás:

Íme egy 2015-ös fotó a színésznőről, a The Hollywood Reporternek. Jennifer Aniston általában rengeteg felkérést kap, de ő azért megválogatja, mire bólint rá.


Forrás: Jennifer Aniston tengerparti fotója tökéletesen tükrözi a napsütéses nyári délutánok hangulatát.
Forrás: Ez a fotó a legfrissebb a listánkon, hiszen tavaly készült az Interview Magazine számára. De tény, hogy ha összevetjük a többi fotójával, nem sok dolog árulkodik arról, hogy sok esetben 20 év is eltelt két kép között!
Forrás: Imádjuk róla ezt a vidám, 2015-ös fotót! Hiába 52 éves, Jennifer Aniston nagyon jó formában van, de ez nem hullik csak úgy az ölébe! Személyi edzője elárulta, hogy a színésznő heti 7 napot edz, minden alkalommal másfél órát, hogy fitt maradjon!
Forrás:

Ráadásul Jennifer Aniston bármilyen korán képes felkelni, hogy a forgatások előtt legyen ideje edzeni! Olyannyira, hogy ha hajnali 3-kor kezdődik a munka, ő órákkal előbb ébren van, hogy sportolhasson előtte.


Forrás: Imádjuk ezt a bohókás fotót róla!

Ritkán látott fotók Jennifer Anistonról

A színésznőt tegnap kapták lencsevégre Beverly Hillsben.