Galéria
Forrás: Az egykori sikeres jövő előtt álló színésznő pillanatok alatt csúszott le a lejtőn. Tizenévesen robban be a köztudatba, amit nem bírt feldolgozni és igaz barátok híján a drogokba és alkoholba menekült. Többször volt elvonón, de sose sikerült megszabadulnia a függőségeitől.
Forrás: A Jóbarátok Chandlerje egy interjúban elárulta, hogy a nagy népszerűség és a magány miatt kezdett el kokainozni és mindennap alkoholt inni. A 3. és 4. évadot állítása szerint úgy csinálta végig, hogy semmire sem emlékszik belőle. Sajnos ezek a külsején is nyomot hagytak, hol hízott, hol fogyott. A sorozathoz készült különkiadásban pedig kiderült, hogy azért lehetett ritkán hallani, mert az egész fogsorát újra kellett építeni a káros szenvedélyei miatt.
Forrás: Bizony-bizony a világhírű író is függő, ami végülis nem is olyan meglepő, mivel annyi horror történetet és regényt írt, hogy kész csoda, hogy tudott valaha aludni. Egészen fiatalon nyúlt az alkoholhoz, majd ezt követte a kokain és az altatók. Azt mondta, hogy bár már egyiket sem használja, bármikor újra függő tudna lenni.
Forrás: A Harry Potter-filmek sztárja 12 évesen lett világhírű, szerepe pedig áldás és átok egyben, ami óriási sebet ejtett a lelkén. Már 14 évesen alkoholista volt és ez az elmúlt 20 évben is nehezen változott. Alig vállal szerepeket és egy csendes helyen él, a város zajától távol.
Forrás: A színész talán a legrosszabb drogok egyikével kezdett évekkel ezelőtt kísérletezni, amely a heroin volt. Köztudott, hogy aki ezt a drogot kipróbálja, az szinte biztos, hogy soha, de soha nem lesz képes leszokni róla. Több rehabot is megjárt, és azt állítja, hogy jelenleg szinten tudja tartani a függőségét.
Forrás: Sajnos JLo régi-új szerelme is függő, méghozzá az alkoholé. Ben az elmúlt években többször volt rehabilitáción, amiben volt felesége, Jennifer Garner is sokat támogatta, végül az egyház felé fordult és a gyerekei iránti szeretet tudja megállítani abban, hogy ne nyúljon a pohárhoz.

Híres emberek, akik komoly függőségekkel küzdöttek

A 90-as években nagy jövőt jósoltak a finom arcú Edward Furlongnak, aki az 1991-es Terminátor 2-vel szerzett hírnevet magának.