Galéria
Forrás: Eme hosszúpántokkal megtoldott darabok olyan sokféleképpen kötözhetők és variálhatók, hogy egész nyáron lefoglalnak majd. Így csak bátran vesd bele magad ebbe az izgalmas kísérletezésbe.
Forrás: Akciós ár: 9.990 Ft - itt!
Forrás: Nem csak a ruhák körében hódít ez a szexi trükk, amivel pillanatok alatt még több fűszert vihetsz a megjelenésedbe. Mint láthatod a strandszettek közé is érdemes becsempészni egy ilyen sejtelmesen szexi darabot.
Forrás: Ár: 17.720 Ft - itt!
Forrás: Egy kis extra bőven belefér bármelyik fürdőruhába, főleg ha ilyen fényes és különleges részletről van szó, ami bármikor képes feldobni a legegyszerűbb egyszínű darabokat is.
Forrás: Felső
Ár: ~ 9 ezer Ft - itt

Alsó
Ár: ~ 9 ezer Ft - itt!
Forrás: Évek óta az egyik legnépszerűbb fazon, ami amellett, hogy gyönyörű dekoltázst varázsol, még stílusos is, hiszen a szezon összes fellelhető minta- és színtrendje megfordul ezeken a darabokon. Így pedig tényleg csak a bőség zavara okozhat gondot majd a vásárlás során.
Forrás: Felső
Ár: 4.495 Ft - itt!

Alsó
Ár: 3.495 Ft - itt!
Forrás: A 2000-es évek minimániája a fürdőruhákra is átragadt, így ha nagyon éled a szupermini szoknyák divatját, akkor ezt a falatnyi alsórésszel dolgozó ötletet is imádni fogod, főleg ha a kánikula a tetőfokára hág. Csak bátran!
Forrás: Ár: 13.990 Ft - itt!
Forrás: A klasszikus fekete árnyalatú darabokat még a tervezők se tudják megunni, éppen ezért minden évben előrukkolnak olyan újabb ötletekkel, amiknek pedig mi nem tudunk ellenállni.
Forrás: Ár: 21.990 Ft - itt!
Forrás: Tény és való, hogy nem a legpraktikusabb vízbe való darab, de egész egyszerűen jól néz ki! Viszont a medence partján üldögélni és szimplán csak napozni egy ilyen darab is tökéletesen megteszi. Ha tehát valami látványos újdonságra vágynál, akkor meg is van, amit kerestél!
Forrás: Felső
Ár: 7.990 Ft - itt!

Alsó
Ár: 5.990 Ft - itt!
Forrás: Az előző ponthoz hasonlóan, ezek az apró díszekkel ékesített kincsek sem mondhatók praktikusnak, azaz inkább annyira szépek, hogy szívünk szerint egy vitrinbe zárva nézegetnénk őket. Ám azt gondoljuk, hogy kár lenne kihagyni őket a nyárból, így nyugodt szívvel vond bele őket is a vizes élményekbe.
Forrás: Felső
Ár: 12 ezer Ft - itt!

Alsó
Ár: 8 ezer Ft - itt!
Forrás: Ebben az apró részletben is pont az a jó, hogy már önmagában is dob egy kicsit a megjelenéseden Ennél pedig aligha kell több egy fürdőruha esetén.
Forrás: Felső
Akciós ár: 6.495 Ft - itt!

Alsó
Akciós ár: 3.895 Ft - itt!
Forrás: Egy biztos, egyik trend se fog útjába állni egyéni és merész ízlésvilágodnak, hiszen a tervezők színek szempontjából eléggé elkényeztetnek minket idén nyáron.
Forrás: Felső
Ár: 7.995 Ft - itt!

Alsó
Ár: 6.595 Ft - itt!

10 fürdőruhatrend, ami tarolni fog 2022 nyarán

Amal Clooney jó ideje rajong ezért a darabért.