Galéria
Forrás: Ryan amolyan legkisebb gyerekként hamar rájött arra, hogy hogyan legyen alkalmazkodó, fürge és szellemes. Népes családjában úgy érezte, minden másodpercnyi figyelemért meg kell küzdenie, így már nagyon fiatalon tudta, hogy furcsa humora és gyors reakcióideje hatalmas előnyt jelent három idősebb testvér mellett.
Forrás: A színész bár egyformán szereti testvéreit, legközelebb mégis Jeff-hez áll. A fivérek közti szoros kötelékből természetesen a humor se maradhat ki, hiszen a mai napig szívesen ugratják egymást, hol az Instagram-fotók alatt, hol személyesen.
Forrás: Ryan megannyi gyerekkori története közül talán ez a legédesebb: A színész körülbelül 12 éves volt, amikor úgy döntött, hogy kiszúratja a fülét. Bátyjai persze ellenezték, mondván, hogy édesapjuk nagyon mérges lesz majd, de őt ez kicsit sem érdekelte. Amikor eljött a közös vacsora ideje, akkor félve, már-már izzadva, fejét leszegve ült le Ryan az asztalhoz, és nem is kellett sokat várnia arra, hogy meghallja édesapja dühös motyogását. Amikor felnézett azonban ő volt talán a legjobban meglepve, ugyanis mind a három bátyja kiszúratta a fülét pont azért, hogy megmentsék öccsüket a büntetéstől.
Forrás: Bátyjaival és édesanyjával 2016-ban, amikor Ryan csillagot kapott a Hollywoodi hírességek sétányán.
Forrás: Jeff, Ryan, Terry és Patrick egy közös tesós vacsorán.
Forrás: Van, hogy Terry elkíséri híres öccsét egy-egy forgatásra is, itt éppen a Különösen veszélyes bűnözők két jelenete között fotózkodtak Dwayne Johnsonnal.

Így néznek ki Ryan Reynolds ritkán látott bátyjai

Ryan Reynoldsnak egész pontosan három bátyja van.