Galéria
Forrás: A Galaxy sportos és egyben elegáns sportcipő. Szemet gyönyörködtető kialakítását a hálós felsőrész és a hozzáillő logós Scholl fűző jellemzi. Geometrikus formájú talpa és a felső betétek hullámos motívuma futurisztikus hatást kölcsönöz a lábbelinek. Kivehető talpbetéttel is rendelkezik. A lábbeli Scholl Biomechanics® technológiával kialakított kivehető talpbetéttel van ellátva. A Scholl Biomechanics® technológia jellemzője az anatómiai talpbetét, valamint a speciális Triplanar motion system® kialakítás. A különleges kialakításának köszönhetően, elősegíti a lábfej megfelelő tartását, valamint a súlyelosztást. Csökkenti a túlzott pronáció által okozott fájdalmat, valamint enyhítheti az ennek következtében kialakuló sarok-, boka-, és térd rendellenességeket.

Akciós ár: 29.637 Ft - itt!
Forrás: Ez az új dizájn egy innovatív, trendteremtő tornacipőt hozott létre. Hálós felsőrésszel rendelkezik, a megfelelő légáteresztés és könnyű illeszkedés érdekében. Lekerekített talpkialakítása dinamikus, mégis könnyed gyaloglást tesz lehetővé. Könnyű, rugalmas filontalppal rendelkezik.
A speciális Scholl Memory Cushion® technológiával ellátott talpbetét segít eloszlatni a nyomást az egész talpon, így minden lépést könnyebbé tehet.

Ár: 31.450 Ft - itt!
Forrás: Fűzős és kényelmes bebújós modell, amiben a technológiai kényelem és a menő megjelenés ötvöződik. Akár az irodában, akár szabadidő cipőként is ideális választás lehet! A speciális Scholl
Memory Cushion® technológiával ellátott memóriahab talpbetét segíti a nyomás elosztását a teljes talpon, így minden lépést könnyebbé tehet.

Ár: 36.631 Ft - itt!
Forrás: A Galaxy sportos cipő, elegáns megjelenésű Scholl sneaker modell.
Lebilincselő dizájnja, zoknicipő stílusú, neoprén és csillogó részekkel. Geometrikus profilú talpa és a felső betétek hullámos mintája futurisztikus megjelenést kölcsönöz a lábbelinek. A talpbetétje kivehető.

Ár: 35.150 Ft - itt!
Forrás: A Sprinter cipő Scholl Biomechanics® technológiával készült, könnyű talppal rendelkezik. A PU és a hálóból készült felsőrész biztosítja a jó szellőzést, kiváló hosszú sétákhoz. A Scholl
Biomechanics® technológia jellemzője az anatómiai talpbetét, valamint a speciális Triplanar motion system® kialakítás. A különleges kialakításának köszönhetően, elősegíti a lábfej megfelelő tartását, valamint a súlyelosztást. Csökkenti a túlzott pronáció által okozott fájdalmat, valamint enyhítheti az ennek következtében kialakuló sarok-, boka-, és térd rendellenességeket.

Akciós ár: 26.300 Ft - itt!
Forrás: Akciós ár: 26.300 Ft - itt!

A Scholl kényelmes sportcipői

Egy nyári kapszulagardróbot nem mindig könnyű összedobni, de szerencsére nem is lehetetlen.