Galéria
Forrás: A Scholl modellek szerelmeseinek, akik még a tengerparton sem akarnak lemondani a Pescura kényelméről, ami Scholl Pop formájában tér vissza! A klasszikus, divatos ikonikus csatos Pescura felsőrészt, talpkialakítást, fahatású dizájnnal, pompás színekkel ötvözi! 

Ár: 10.530 Ft - itt!
Forrás: Ár: 10.530 Ft - itt!
Forrás:

Az új "WOW" koncepciónak köszönhetően, a Scholl kifejlesztette a legjobb módját annak, hogy mosolyt csaljon az emberek arcára, a frissességet és örömet sugárzó ikonikus Scholl fitnesz kollekcióval! Kényelmes viselet lehet otthon, strandon vagy akár wellness hétvégéken. Tükrös felsőrész trendi megjelenésével megfogja az ember tekintetét!

Ár: 11.701 Ft - itt!


Forrás: Ár: 11.701 Ft - itt!
Forrás: Ezen papucsokat a színek és Biomechanics® technológia jellemzi. A csatos pántja lehetővé teszi az állíthatóságot. A talpbetét felülete úgy lett kialakítva, hogy csökkentse a nedves láb megcsúszásának esélyét. A Scholl Biomechanics® technológia jellemzője a speciális Triplanar motion system® kialakítás. A különleges kialakításának köszönhetően, elősegíti a lábfej megfelelő tartását, valamint a súlyelosztást. Csökkenti a túlzott pronáció által okozott fájdalmat, valamint enyhítheti az ennek következtében kialakuló sarok-, boka-, és térdrendellenességeket.

Ár: 10.530 Ft - itt!
Forrás: Ár: 10.530 Ft - itt!

A Scholl legszemrevalóbb nyári darabjai

Egy nyári kapszulagardróbot nem mindig könnyű összedobni, de szerencsére nem is lehetetlen.