Galéria
Forrás: A többszínű felsőkben megvan az a kettőség, ami az Ikreket annyira jellemzi. Ezen a nyáron így bátran kipróbálhatnak magukon olyan darabokat, amik a color blocking jegyében születtek.
Forrás: A könnyed és lenge anyagokkal dolgozó pólóruhák között a Rákok biztosan találnak majd izgalmas darabokat, idén például a kötött, horgolt kiadások kerülnek előtérbe, amik bármilyen színbe bevethetők, ráadásul egy sima papuccsal is már jól mutatnak.
Forrás: A 2000-es évek bűvöletéből az Oroszlán se szeretne kimaradni, így bátran veti bele magát minden instant időutazást előidéző ötletbe. A különleges, néha már kiemelkedően szexi topok mellé pedig néha jöhet egy kis állatminta, vagy akár pár cuki pillangó is.
Forrás: A Szűzeken a sor, hogy a nyár egyik legmerészebb ötletét magukra öltsék, de nem fogják megbánni, ugyanis a mikro miniszoknyáknak megéri adni egy esélyt, mert amellett, hogy éppen a menő trendek közt mozgolódnak, könnyen párosíthatók más darabokkal is, ennél jobb ajánlólevél pedig azt gondoljuk, hogy nem is kell.
Forrás: A Mérleg jegyűekhez nagyon jól illenek a félvállas felsők és ruhák. Szerencsére ezek a formák pedig segítenek nekik abban, hogy a vágyott egyensúlyból és komfortzónából egy pillanatra se billenjenek ki.
Forrás: A kivágott ruhák vagy jumpsuitok kellőképpen csábítók ahhoz, hogy a Skorpió megmutassa merész és dögös oldalát ebben a szezonban.
Forrás: A Nyilas az állatövi jegyek gondtalan exhibicionistája, így nem meglepő az sem, hogy ebben a szezonban is vonzani fogja az, hogy egy fokkal több bőrt mutasson. Éppen ezért az áttetsző anyagok között pillanatok alatt megtalálja majd minden elképzelt számítását.
Forrás: A Bakok, más néven tengeri kecskék, különleges módon kapcsolódnak a tengerhez. Így érdemes a tengerészek ruháit idéző, csíkos ötletek közt nézelődniük idén nyáron.
Forrás: A vintage trendek közül a pszichedelikus minták elég lendületet adnak a Vízöntőknek ahhoz, hogy egészen őszig ellegyenek ebben a kicsit sem hétköznapi, ám annál érdekesebb hangulatban.
Forrás: A Bridgerton családban ismerős, szépséges mintákat, színeket és kifinomult formákat magába foglaló regencycore stílus nagyon jól illik a Halakhoz, akik szinte lubickolni fognak ezen romantikus trendhullámok között.
Forrás: A crop top egy ideális választás a sportos Kos számára. Legyen szó szűkre szabott trikókról, vagy lenge házilag levágott régi kedvenc pólókról, bármelyik ötlet jó megoldásnak bizonyulhat, a lényeg csak az, hogy villanjon a has.
Forrás: A Bika rajong a csillogásért, na meg a feltűnő darabokért, és mivel mostanság a '80-as évek stílusa még mindig nagyon pörög, így könnyűszerrel találhat olyan ötleteket, amik kielégítik a különleges, merész stílusát. Pont ezért jöhet minden ami flitteres, csipke, rojt, vagy éppen válltömés.

Ez a nyári trend illik hozzád a horoszkópod szerint

Lássuk a csillagok mit dobnak neked, ha nyári trendekről van szó.