Galéria
Forrás:

Már 8 évesen szerepelt színdarabban, 9 évesen pedig a Világgá mentem (North) című 1994-es filmben debütált. A kislány aztán gyorsan kamasszá érett, és azóta felsorolhatatlanul sok, színvonalas film főszereplője volt.


Forrás:

Íme egy fotó a Világgá mentem című filmből. Scarlett cuki, rózsaszín ruhában pózol, mellette Elijah Wood látható.


Forrás:

1987-ben debütált A nap birodalma című filmben a 13 éves Bale. Mára pedig Oscar-díjas színésszé érett, akiért ráadásul bolondulnak a nők.


Forrás: Christian Bale az A nap birodalma egyik jelenetében.
Forrás:

Először sorozatokban kapott apróbb szerepeket 10 éves korától rendszeresen, majd 22 évesen magára vonta a figyelmet a Szólíts a neveden című romantikus drámával. Ezért Oscar-díjra is jelölték, és azóta Chalamet lett Hollywood egyik legígéretesebb ifjú tehetsége.


Forrás: Jelenet Timothée-val az Esküdt ellenségekben.
Forrás:

Gyerekként kísértetiesen hasonlított Millie Bobby Brownra (vagyis fordítva), és 13 évesen már a mozivásznon szerepelt a Leon, a profi-ban, Jean Reno oldalán. A gyönyörű színésznő pályája innentől töretlenül ívelt felfelé és 2010-ben egy Oscart is bezsebelt.


Forrás: Jelenet a Leon, a profiból.
Forrás:

11 évesen a Pánikszoba szerepével hívta fel magára a figyelmet, bár már előtte is voltak apró szerepei. Amikor megkapta az Alkonyat főszerepét, maga sem hitte el, mi történik körülötte. De tehetsége stabilnak bizonyult, legutóbb a Spencer Diana hercegnéjét alakította.


Forrás: Íme Kristen Stewart a Pánikszoba jelenetében.
Forrás:

Sokan csak A szolgálólány meséje óta jegyzik a nevét, pedig Moss már 8 évesen több filmben és sorozatban is szerepelt. A Golden Globe díjas sztár nagyot alakított 2020-as Láthatatlan emberben, legújabban pedig egy különleges pszicho thrillerben, a Tündöklő lányok című sorozatban láthatjuk az Apple TV-n.


Forrás: Elisabeth Moss gyerekszínészként.

Sztárok, akik gyerekszínészként kezdték, és mára A-listás hírességek lettek

A legjobb történeteket mindig az élet írja és ez híres zenészek esetében sincs másként.