Galéria
Forrás: A füstös szem bármikor bevethető, elbűvölő külsőt eredményez. Barbi is gyakran választja ezt a sminket. El lehet készíteni hangsúlyosabban és visszafogottabban is, a döntés a Tied.
Forrás: Nagyon király ez a szemhangsúlyos smink, melyhez Barbi a fekete tusvonal és ezüst szemhéjpúder kombót választotta. Az ajak természetes hatású, halvány rózsaszínben pompázik.
Forrás: Barbi ajkait málna színű rúzzsal hangsúlyozta, mely igazán szívdöglesztő külsőt varázsol. Mivel az ajkakon van a hangsúly, így a szem visszafogott, fekete ceruzával kap egy vékony keretet.
Forrás: A natúr színek természetes hatást, bájosan elragadó külsőt eredményeznek. A szemre és a szájra is bézs-világos barna árnyalat került. A pillák hangsúlyosak, fekete spirállal többször át vannak húzva.
Forrás: A végzet asszonya külsőt még mindig a piros rúzzsal lehet leginkább elérni. Barbi jól tudja, a matt piros rúzshoz makulátlan bőr dukál és csak egy vékony fekete tusvonal is elég ahhoz, hogy az eredmény bombasztikus legyen.

Inspirálódj Palvin Barbi lenyűgöző sminkjeiből

Palvin Barbi ebben az új szerepben is tündököl.