Galéria
Forrás: A kultikus filmből készült HBO Max széria két főszereplője, Rose Leslie és Theo James neve is sokakban felkeltette az érdeklődést a sorozat iránt, ám a története is hasonlóan izgalmas. A jól ismert sztori ugyan nem változik, de egy sokkal mélyebb és részletesebb képet kapunk a főszereplők kapcsolatáról és magáról az időutazásról is.
Forrás: A Netflixen futó zseniális és egyben kicsit az AZ-ra hajazó produkció 4. évada már elérhető. Pontosabban annak első 7 része, amely elképesztő izgalmakat és misztikus dolgokat ígér minden nézőnek. Az utolsó két epizód július 1-től lesz elérhető, amely az eddigi pletykák szerint minden eddigi résznél ütősebb lesz.
Forrás: A Disney+ legújabb Star Wars produkciója minden várakozást felülmúlt. A sorozat az Egy új remény előtti időszakot mutatja be, mikor is Ben Kenobi a megmaradt jediket és Luke-ot is igyekszik megmenteni a gonosz erőktől.
Forrás: A sorozat a Netflix tudományos-fantasztikus animációs antológiasorozata, ami igencsak furcsa, de sok szempontból elgondolkoztató. A Love, Death & Robots egy olyan világot mutat a nézőknek, amelyet mindannyian elképzeltünk már, de látni azért igazán sokkoló.
Forrás: A franchise ezen része talán a leghihetetlenebb, hiszen itt már együtt élünk a dinoszauruszokkal, vagyis megtanultunk együtt élni a jelenlétükkel. Ám, ahogy az lenni szokott, a tápláléklánc csúcsán mindig kell, hogy álljon valaki vagy valami. A hab a tortán, hogy az egykori szereplők is visszatérnek, amit már mi is megnézhetünk a mozikban.
Forrás: A Predator eredettörténete a Comanche nemzet világában kezdődött 300 évvel ezelőtt. Naru, egy ügyes női harcos, azért indul útnak, hogy megvédje törzsét az egyik első, magasan fejlett ragadozóval szemben, aki a Földre érkezik. A film a Disney+ csatornájára érkezik és sok kérdésre fog választ adni, amit annak idején a Predator-filmek nem válaszoltak meg.
Forrás: Egy nyári táborral kezdődik, ahol négy fiatal gyerek ottragad, miután az idegenek megtámadják a Földet. Kicsit klisés, de igazán üdítő tini sci-fi.
Forrás: Ki ne emlékezne a Toy Story Buzz Lightyear figurájára?! Nos a Disney+ most elhozta a játék eredettörténetét, amelyben képet kaphatunk arról, hogy ki is valójában Buzz és mi a küldetése. A szinkront pedig Chris Evans szolgáltatja. igazi családi csemege.
Forrás: A Crimes of the Future egy olyan jövőt tár elénk, amelyben az emberek bizonyos ráhatással új testrészeket képesek növeszteni. Szó szerint az emberi evolúció újabb szintjébe kapunk bepillantást. Persze itt nem áll meg a dolog, és a szereplőgárda is kemény lesz, hiszen olyan nevek kaptak helyet benne, mint Kristen Stewart és Viggo Mortensen. A filmet egyébként mozikban lehet majd megnézni.
Forrás: Az Apple TV sorozata február közepén érkezett meg, de nem biztos, hogy a látókörödbe került. Pedig kellene, mert roppant csavaros és izgalmas történet! Az alaptörténet egy cégről szól, ahol a dolgozókon különös beavatkozást végeznek el: 9-től 5-ig csak a munkát végzik és elfelejtik, kik ők a valóságban, az ajtón kilépve viszont újra önmagukká válnak, és az irodát teljesen elfelejtik. A többit nézd meg a sorozatban!

Őrületes sci-fi filmek és sorozatok a moziban és a streaming oldalakon

Már most mindenkit felcsigázott a Hókusz Pókusz folytatásának első rövid, de annál zseniálisabb kedvcsinálója, amelyből kaphattunk egy kis ízelítőt, hogyan térnek vissza a Sanderson nővérek.