Galéria
Forrás:

Régi kedvenceink mellé új szuperhősök is érkeznek a Disney+ platformjára. Egy fiatal lány, aki a Bosszúállók, de különösen Marvel kapitány rajongója, maga is szuperhőssé szeretne válni. Saját képzelgéseiben él és nem figyel a való világra, mindaddig, amíg álma valóra nem válik. Ám az élet nem olyan egyszerű szuper erővel, mint azt gondolta.


Forrás: A Star Wars univerzuma sem áll meg. Azon túl, hogy felkerül a platformra minden Star Wars tartalom, érkezik az Obi-Wan Kenobi sorozat s. A történet, a Star Wars III - A sithek bosszúja után játszódik 10 évvel. Izgalmakból itt sem lehet hiány!
Forrás:

Selena Gomez főszereplésével érkezik június 14.-én a Gyilkos a házban című sorozat. Egy rejtélyes haláleset után a három szomszéd úgy dönt, hogy belekezd egy podcast sorozatba, ahol kibeszélik, mi is történt. Vajon tényleg öngyilkosság volt, ahogy azt a rendőrség állítja? Ám mire feleszmélnek, már nyakig belefolytak az ügybe és nem csak megszállott nyomozókként, hanem gyanúsítottként is belekeverednek a dologba.


Forrás:

Az Amanda Seyfried által alakított Elizabeth Holmes egy egészségügyi technológiai cég alapítója. A cég 2003-ban jött létre, 2015-ben 9 milliárd dollárra értékelték, és ugyanebben az évben a Forbes őt nevezte meg Amerika legfiatalabb és leggazdagabb női milliárdosának. Mígnem cégéről azt állították, hogy az egész hatalmas átverés volt.

Igaz történet alapján készült sorozat, ami beleás az emberi elme legmélyebb bugyraiba, feltárva azt, hogy milyen veszélyes is lehet a tudás, vagy éppen a félelem.


Forrás:

A Marvel univerzum az elmúlt időben hatalmasat nőtt és a Disney+ ad otthont azoknak a sorozatoknak, amelyek egy-egy karakter sztoriját viszik tovább. Loki, miután 2012-ben ellopta a tesseractot, eltűnt a szemünk elől, csakhogy ezzel feje tetejére álltak a különböző univerzumok. Többet nem is akarunk mondani, de az biztos, hogy ezt a sorozatot imádni fogod, hiszen izgalom, fordulatok és romantika is van benne bőven!


Forrás:

Pamela Anderson és Tommy Lee házasságának (és leginkább szexvideójának) feldolgozása egy minisorozat formájában. A házasság nem volt éppen zökkenőmentes, ugyanis nemcsak nagyon gyorsan összekötötték életüket, de szexvideójuk is extrahamar kikerült a netre.


Forrás:

Nem csak a hősök, de az antihősök csapata is bővült a Marvel hatalmas univerzumában. Egy egyszerű férfi, aki disszociatív személyiségzavarban szenved, felfedez magában egy olyan zsoldos alteregót, aki nagyon veszélyes ellenségeket szerzett a múltban, és nem mellesleg elég komoly képességei vannak. Ez a felfedezés teljesen felforgatja Marc életét.


Forrás:

Az egyik legnagyobb öröm, hogy végre kedvünkre válogathatunk majd a Disney filmek és sorozatok közül. Akármikor nosztalgiázhatunk egyet a régi kedvencekkel, vagy megismerhetjük a legújabb történeteket, például a nemrégiben megjelent, nagy sikerű Encantót. Egy hihetetlen érzelmes történet, ahol a konfliktusok és galibák sora ráébreszti a szereplőket, hogy a család az igazi és egyetlen kincs az életben


Forrás:

A WandaVízió című sorozat következményeit már láthattuk a Doctor Strange 2-ben. Ám, ha valaki nem ismerné a történetet (vagy ismét végignézné), semmiképp ne hagyja ki! Wanda tragikus vesztesége olyan dolgokra készteti őt, amire senki nem számított. Hihetetlen ereje itt mutatkozik meg csak igazán.


Forrás:

Készen állsz a tényre, hogy akkor nézheted újra kedvenceidet, amikor csak szeretnéd? A sok klasszikus között elérhető lesz Az ördög Pradát visel című film, ami Anne Hathaway és Meryl Streep közös produkciójaként óriási sikert ért el! Zseniális történet egy szigorú és abszolút profi magazin főszerkesztőről és újonnan érkezett, látszólag teljesen alkalmatlan asszisztenséről, akinek élete 180 fokos fordulatot vesz, amikor megkapja új állását.


Forrás:

Természetesen az újonnan készült sorozatokon kívül az összes Marvel film elérhető lesz, az első Vasembertől kezdve az új generációs filmekig, amikből kedvedre válogathatsz.


Forrás:

Érzelmekből sosem elég. A Pixar nagysikerű animációs filmje, a Coco, amely egy mexikói kisfiú túlvilági kalandjáról szól. Szívmelengető történet a család és a szeretet elengedhetetlen szerepéről az életünkben.


Forrás:

A Disney szintén nagysikerű animációs filmje, a Zootropolis is elérhető lesz a platformon. A film teljes egészében egy társadalom kritika, ám a humort és az izgalmakat nem hagyták ki a történetből, így ha valaki egy könnyedebb, de izgalmas filmezésre vágyik, tökéletes választás.


Forrás:

Akcióból sem szenvedsz majd hiányt. A népszerű, 1998-ban megjelent akciófilm, Bruce Willis főszereplésével biztosan a kanapéhoz szögez majd. Lehet, hogy nem láttad már jó ideje, úgyhogy ideje ismét sort keríteni rá a Disney+ platformján!


Forrás: Emlékszel még, mennyire imádtad ezt a filmet anno? Nem véletlenül, hiszen ez egy páratlan vígjáték, amely biztosan vidám filmes estét varázsol neked. Egy vad, gátlástalan, másodrangú énekesnő egy gyilkosság szemtanújává válik, így kénytelen elrejtőzni. Ám a számára legidegenebb helyen találja magát, egy apácazárdában, amelynek kórusát teljesen átalakítja.
Forrás:

Ehhez hasonlóan bármikor elmerülhetsz a Titanic romantikus és tragikus történetében, ha éppen egy érzelmes mozizásra vágysz.


Forrás:

Itt a tökéletes lehetőség, hogy megismerj néhány kevésbé felkapott filmet. Ilyen például a Disney egyik animációs produkciója, a Volt. Egy hihetetlenül aranyos és realisztikus történet, amelyben egy színészkutya messze elkeveredik gazdájától. Ám a csavar már a történet elején kibontakozik, hiszen a kutyus nem tudta, hogy addigi élete csupán filmek tömkelege volt. Rá kell döbbennie, hogy ez nem a valóság, és az egyetlen dolog, ami számít, az gazdája iránti szeretete. Szívmelengető történet a feltétel nélküli szeretetről, a kitartásról és a bizalomról.


Forrás:

A rajongók nagy örömére, a Disney+-on a High School Musical, a korai 2000-es évek egyik legnépszerűbb tinisorozata is fent lesz. Zac Efron és Vanessa Hudgens szerelmének sikersztorija egy klasszikus Amerikai középiskolában, ahol a sport és a zene a két főszereplő által végre megfér egymás mellett.


Filmek és sorozatok, amiket muszáj megnézned a Disney+ kínálatában

A közelgő élőszereplős Barbie film története is biztosan elképesztő lesz, de már magáért a főszereplők megjelenéséért megéri mozijegyet váltani a filmre.