Galéria
Forrás: A mexikói festőművésznő 1929-ben, 22 évesen hozzáment a nála 21 évvel idősebb Diego Rivera festőhöz. Házasságuk során jött rá Frida, hogy festőként tudja a leginkább elképzelni magát. Közös gyermekük a festőnő állapota miatt sohasem született és idővel a kettejük közt lévő házassági kötelék is lazulni látszott. Diego neje húgával folytatott viszonyt, ennek hatására pedig Frida sem zárkózott el a kalandok lehetőségétől. Ismert szerelmi kapcsolatai közt van a neves magyar fotós, Muray Miklós is. A házaspár végül 1939-ban elvált, de nem sok időt bírtak ki egymás nélkül, ugyanis 1940-ben másodszor is összekötötték az életüket és házasságuk 1954-ig, Frida haláláig tartott.
Forrás: A színésszé avanzsált belga harcművész 1987-ben vette feleségül a testépítő Gladys Portuguest. Házasságukból két gyerek született, Kristopher és Bianca Brigitte, ám végül 1992-ben Jean-Claude szerelmi afférje miatt végül elváltak. A színész elvette a szeretőjét, majd elvált tőle is. Végül 1999-ben visszatalált Gladyshez és azóta is boldog házasságban élnek.
Forrás:

1963-ban az akkor már háromgyermekes, 31 éves házas Elizabeth Taylor a Kleopátra forgatásán ismerte meg az akkor 38 éves, szintúgy házas Richard Burtont. Bár a színésznő egy ideig próbálta tartani magát, a szimpátia hamar kölcsönössé alakult közöttük, aminek két válóper lett az ára. Először 1964-ben álltak az oltár elé, ez a nászuk egészen 1974-ig tartott, majd kisebb kihagyás után 1975-ben ismét adtak egy esélyt maguknak, de 1976-ban végleg elváltak. Házasságukból gyermek nem született. Richard örökbe fogadta Liz előző házasságából született lányát, Liza Toddot, illetve közösen adoptáltak egy beteg német kislányt, Mariát.
Elizabeth Taylor évekkel később egy interjúban úgy nyilatkozott, hogy élete egyik leghelyesebb döntése volt az, hogy kétszer is esélyt adott kettejüknek.


Forrás: Natalie Wood mindössze 4 évesen kapta meg első filmszerepét, és korának egyik legnépszerűbb gyereksztárja lett. A rendezők felnővén is számítottak rá, így olyan filmekben tűnt fel, mint a Haragban a világgal, a Ragyogás a fűben, vagy a West Side Story. Mindössze 19 éves volt, amikor 1957-ben hozzáment a nála 8 évvel idősebb Robert Wagnerhez, és 1962-ig együtt is voltak. Válásuknak többféle oka volt, egyesek szerint anyagi gondok álltak közéjük, míg más források szerint Natalie egész egyszerűen rajtakapta a férjét egy másik férfival. Bárhogy is volt, a sértettség nem egy életre szólt és 1972-ben ismét összeházasodtak, majd egészen 1981-ig, Natalie tragikus haláláig együtt voltak. A pletykák szerint a mindössze 43 éves színésznő nem véletlenül esett a vízbe azon a bizonyos tragikus napon, hanem a férje keze lehet a dologban. Hogy mi az igazság? Azt nem tudjuk! Egy biztos, házasságukból 1974-ben egy lányuk, Courtney született. Natalie idősebbik lányát, Natashat pedig Robert fogadta örökbe a színésznő halála után.
Forrás: A Jóbarátokban Ross és Monica édesapjaként ismertté vált színész a Barbra Streisanddal történő válása után jött össze Jennifer Bogart színésznővel, akinek először 1973–1975 között volt a férje, amit egy második nász is követett, ami 1978-tól 1979-ig tartott.
Forrás: A színésznő kétszer mondta ki a boldogító igent Don Johnsonnak. Először 1976-ban, 19 évesen állt az oltár elé az akkor 27 éves színésszel, ám ez a nász mindössze 6 hónapig tartott. Majd 13 évvel később, 1989-ben még egyszer megpróbálták és 1994-ig együtt is maradtak - ebből a házasságukból született egyetlen közös gyermekük Dakota.
Forrás: A nagy komikus Richard Pryor eredetileg azért vette fel a lakberendezőként dolgozó Jennifer Lee-t, hogy kicsit kipofozza a színész otthonát. A munkakapcsolatból aztán szerelem lett és 1981 augusztusától egészen 1982 októberéig házasok is voltak. A színész drogproblémáival ugyanis nem tudott többet együtt élni a nő. Végül közel 20 évvel később ismét egymásra találtak, 2001-ben oltár elé álltak és egészen a színész 2005-ben bekövetkezett haláláig együtt is maradtak.
Forrás:

Eminem, azaz polgári nevén Marshall Mathers és Kimberly Scott közös lánya, Hailie 1995-ben született. A pár 1999-ben állt először az oltár elé, ám 2001-ben elváltak. Majd 2006-ban újraházasodtak és még ugyanebben az évben újra el is váltak. Eminem örökbe fogadta Kimberly húgának a lányát, Alainat, illetve volt felesége előzőt kapcsolatából született gyermekét, Whitneyt is.


Forrás: Az egykori Baywatch sztár 2007-ben októberében ment hozzá Las Vegasban a világhírű pókerjátékoshoz, Rick Salomonhoz. Majd viszonylag hamar, 2008 februárjában el is váltak.
2014 januárjában ismét megpróbálták, ám 2015 februárjában végleg szétmentek.
Forrás: A világ leggazdagabb emberének számító Elon Musk 2008-ban ismerkedett meg Talulah Riley brit színésznővel és 2010-ben összeházasodtak, majd 2012-ben elváltak. Aztán 2013-ban újfent nekifutottak és 2014-ben végleg elváltak.

10 sztárpár, akik kétszer is ugyanannak mondták ki a boldogító igent

A hírességek szerelmi életében is mindig voltak kimondottan színes és mozgalmas fejezetek, amiket még pikánsabbá tett a boldogító igen felemelő ténye.