Galéria
Forrás: A romániai születésű énekes anno az bronzérmet szerezte meg, azóta pedig jó néhány zenekarban előkelő pozícióban láttuk, sőt, az István, a király erdélyi változatában ő alakítja a címszereplőt.
Forrás: A tehetséges zenész az X-Faktor után eltűnt egy időre, majd a hírekből kiderült, egymásba szerettek Nyári Diával. Kapcsolatuknak vége lett, de Marci karrierje utána indult be, ugyanis sikerre vitték Pribelszi Norbival a pola nevű formációt.
Forrás: A második évadban tűnt fel Bagosi Alexa, a kétgyermekes anyuka, aki az ötödik helyig menetelt. A műsor óta külön vált gyermekei apjától, nehéz időszakon van túl anyagilag, majd a ceglédi Rocksuliban helyezkedett el énektanárként.
Forrás: A második évad nagy reménysége volt Kelemen Csaba, avagy Lil C, aki a műsor után tánciskolát alapított, és az énekesi pályát sem adta fel, de a kenyerét chippendale műsorokkal keresi.
Forrás: A Stolen Beat formáció megalakulásakor a tinilányok kedvencévé vált, aztán jó ideig nem lehetett hallani róla, mikor Buzás Bencével kettéváltak útjaik. A tehetséges billentyűs most - a szintén egykor X-Faktoros - Kovács Pali zenekarában. a paliék.-ban játszik.
Forrás: Az énekesnő a tehetségkutató után egy évvel a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban szerepelt, amelyben rengeteget balhézott. 2015-ben a Kazán István Kamaraszínház színészképző stúdiójába vették fel, de aztán kirúgták, mert nem járt be az órákra. Alkoholproblémás időszaka is volt, de sikeresen leküzdötte, most pedig ismét énekel, a Bar'standards jazz-duó frontasszonya lett.

Mi lehet velük? A hazai X-Faktor elfeledett arcai

Magyarország többszörösen díjnyertes dog dancere (kutyatáncoltatója) 4 igent kapott az America’s Got Talent válogatóján!