Galéria
Forrás: A színésznő nem tagadja, hogy a nagyobb, pakolós darabok híve, annak fényében pedig, hogy mennyi mindent képes magánál hordani, egyáltalán nem is meglepő. Emmánál ugyanis mindig van egy könyv és egy napló, illetve még melegvizes palackot, vegán dezodort, többször használatos sminkkorongot, és ha hiszed, ha nem, még Nutellát is rak a táskájába.
Forrás: Az énekesnő imád enni, ám nem nagyon bízik az éttermek ketchup-ízlésében, így mindig van nála kis tasakos Heinz ketchup.
Forrás: Tyra mindig tart a táskájában egy műanyag zacskót, amiben fűszersó és szezámmag van. Szerinte ugyanis nem sózzák meg eléggé a hamburgerekben lévő húspogácsát, éppen ezért ő így próbálja orvosolni a dolgot.
Forrás: Az énekesnőnél mindig van néhány parfüm, egy közülük pedig férfi illat, ez ugyanis ez átlendíti őt szerettei hiányán, ha hosszabb útra megy. Ezen kívül pedig egy „serenity” felirattal ékesített kavics is elkíséri őt mindenhova.
Forrás: A talkshow-k koronázatlan királynője hatalmas szarvasgomba rajongó, így mindig van nála szarvasgombasó, néhanapján pedig szarvasgomba olaj is.
Forrás: A gyönyörű modell az egészséges életmód híve, az viszont kicsit extrém, hogy táskájában egy elektromos sugárzást blokkoló készülék található, amit Miranda a mobiljára tesz.
Forrás: A Grace Klinika sztárja gyermekei miatt egy gumikacsát hordozgat magánál. Mennyire cuki! Nem?
Forrás: Az énekesnő ha hiszed, ha nem, légfrissítőt tart mindig magánál, ugyanis szerinte minden háztartásban kell, hogy legyen egy - meg akkor ezek szerint minden táskába is?
Forrás: Az ausztrál modell úgy tűnik, nagyon romantikus alkat, ugyanis a pénztárcájában tart egy igazolványképet imádott férjétől, illetve megvan neki az a kártya is, amit az első tőle kapott virágcsokorral érkezett.

9 sztárcsaj, akinek táskája egész elképesztő dolgokat rejt

A sztárcsajok is képesek néha egész megdöbbentő dolgokat magukkal cipelni.