Galéria
Forrás: A színészt egészen meglepő dolog miatt tartóztatták le még 1999-ben! Mattre ugyanis szomszédai hívták ki a rendőröket, miután túl hangosan üvöltött nála a zene. Amikor a járőrök megérkeztek, a színészt meztelenül találták meg a lakásában, miközben bongózott. Ez még ugyan nem elég indok ahhoz, hogy bevigyék az őrsre, de mindeközben marihuánát találtak nála, majd amikor le akarták tartóztatni, a színész ellenkezett, így még rosszabbra fordult a helyzete. Végül egyébként a drogvádat ejtették ellene.

"Mi a baj azzal, ha valaki dobol otthon ádámkosztümben?" - kérdezte egy interjúban 2016-ban, majd hozzátette, hogy egyébként sem bán semmit abban, ahogy ebben a fura helyzetben kikötött.
Forrás: 2001-ben minden lap arról írt, hogy Winona Rydert, a világhírű színésznőt letartóztatták, méghozzá bolti lopásért! Bizony, a Stranger Things sztárja 5000 dollár értékben nyúlt le különféle holmikat egy üzletből az ötödik sugárúton. Végül nem került börtönbe, de bíróságig vitték az ügyet: próbaidőre küldték, valamint büntetést kellett fizetnie és közmunkát végezni.

2016-ban beszélt a történtekről. Elmondta, hogy nem egészen az történt, amit sokan hisznek, és még csak nem is az évszázad bűntényét követte el. Hozzátette, hogy ez az egész lehetőséget adott neki arra, hogy végre legyen egy kis ideje magára.
Forrás: 2010-ben a Gossip Girl jóképű színésze is a rendőrségen kötött ki, miután marihuánát találtak nála a rendőrök. A színész nem is akart hazudni arról, hogy került hozzá az akkoriban még illegális szer (ma már Amerika egyes államaiban kis mennyiségig legalizálták), helyette elfogadott egy alkut. Ez azt jelentette, hogy a történteket törlik az aktájából, amennyiben elvégzi a közmunkát, és nem csinál többé semmi illegálisat.
Forrás: Beyoncé férje még 1999-ben került majdnem börtönbe, ráadásul nem semmi, miért! A zenész ugyanis év végén egy partin állítólagosan megszúrta késsel Lance “Un” Rivera zenei producert a vállán és a hasán. A vita pontos okát nem tudni; az egész onnan indult, hogy Jay-Z új albuma a megjelenés előtt már kiszivárgott, és emiatt feszült volt a hangulat, amikor Q-Tip új albumának partijára érkezett. A zenei producert azonnal kórházba vitték (túlélte a történteket), majd ezt követően keresni kezdték azt a másik férfit, akivel együtt látták korábban őt. Ő pedig nem más volt, mint Jay-Z.

A zenész feladta magát a rendőrségnél, de mindvégig azt mondta, hogy ő ártatlan, és ezt mondták ügyvédei is. 15 év börtön várt volna rá egyébként, ha elítélik, így végül Jay-Z bűnösnek vallotta magát, és elfogadott egy alkut, aminek köszönhetően csak 3 év próbaidőt kapott.
Forrás: Keanut, akit ma már Hollywood legkedvesebb színészeként emlegetnek, 1993-ban tartoztatták le, miután ittasan vezetett Los Angelesben, ezzel veszélybe sodorva másokat. Keanu nem tagadta a történteket, beismerte tettét, de végül nem emeltek vádat ellene.
Forrás: A Vámpírnaplók csinos színésznője 2009-ben került őrizet alá, ráadásul három sorozatbeli kolléganőjével együtt (Candice Accola, Sara Canning és Kayla Ewell). Mindez azért, mert azzal szórakoztak, hogy egy hídról lógtak le, és közben megvillantották testüket az arra autózóknak. Végül a csapat 4000 dolláros büntetést kapott, és rendbontásért emeltek vádat ellenük.
Forrás: A világhírű énekesnő mindössze 13 éves volt, amikor elkészült rendőrségi fotója. Akkoriban ugyanis úgy döntött, hogy "kölcsönveszi" egy barátja autóját annak tudta nélkül, és jogosítvány nélkül vezetett Kaliforniában. A rendőrök hamar lekapcsolták.
Forrás: A színész, aki egyébként már több házasságot tudhat maga mögött, még 2011-ben lett letartóztatva. Nicolas épp bérelt otthona előtt állt, és nagyon ittasan veszekedett akkori feleségével, Alice-szel. A nőt a kezénél fogva próbálta berángatni a házba. Ezt meglátta egy taxisofőr és kihívta a rendőröket. Amikor megérkeztek, Nicolas Cage még mindig folytatta a vitát, amikor pedig a járőrök közbeszóltak, csak annyit kérdezett tőlük: "És miért nem tartoztattok le?" Ők pedig így tettek.
Forrás: Kevesen tudják, de a mindig bájos Reese-t is letartóztatták már egyszer. A színésznő 2013-ban férjével ült a kocsiban, amikor egy járőr félreállította őket, mivel Jim rossz sávban vezetett. Nem is lett volna különösebb gond a történtekből, ha Reese (aki akkor már ivott egy keveset) nem pattan ki a kocsiból, és kezd el veszekedni a rendőrrel arról, hogy neki aztán ne mondja meg a férfi, hogy amerikai földön mit csináljon. Ezt követően letartóztatták, és még egy emlékezetes fotó is készült róla.

Később egy interjúban mesélt a történtekről, és felfedte, hogy nagyon szégyelli tettét, és butaság volt úgy viselkedni. "De tudjátok mit? Mint kiderült, én is levegőt lélegzem. Ugyanúgy vérzem, mint mások. Hozok buta döntéseket. És hozok jókat is. Egyszerűen csak ember vagyok."
Forrás: A rappert 2000-ben tartóztatták le, miután kiderült, hogy pisztollyal fenyegetett meg egy férfit, aki állítólag megcsókolta feleségét. Eminem végül bűnösnek vallotta magát, cserébe pedig elfogadta az alkut, aminek köszönhetően csak két év próbaidőt kapott.

Meglepő lista! Hírességek, akiket letartóztattak, de csak kevesen tudnak róla

A sztárcsajok is képesek néha egész megdöbbentő dolgokat magukkal cipelni.