Galéria
Forrás: Tate Donovan

A színész nem véletlenül ismerős neked is, hiszen többek között Jennifer Anistonnal is randizgatott. Azt kevesen tudják, hogy pont akkor szerepelt a Jóbarátokban, amikor szakítottak a színésznővel, így borzasztóan megviselték őket a forgatások. Erről IDE KATTINTVA olvashatsz még!

Szóval, Sandra Bullock 1990 és 1995 között randizgatott Tate Donovannel, akit a Szerelmi bájital című film forgatásán ismert meg. Rögtön egymásba szerettek, a színész meg is kérte Sandra kezét, ám 1995-ben lefújták az eljegyzést. Ráadásul úgy tudni, hogy nem éppen jó viszonyban váltak el... Viszont ez a szakítás hozta össze később Sandra Bullockot és Jennifer Anistont, akik közös exük miatt ismerték meg egymást, és lettek nagyon jó barátok.
Forrás: Troy Aikman

A színésznő ezt a kapcsolatot sosem erősítette meg, de úgy tudni, hogy kétszer is románcba keveredett Troy Aikmannal. A Dallas Cowboys játékosával először 1995-ben jött össze, nem sokkal Tate Donovannel való szakítása után, majd 2014-ben válása után is rátalált (konkrétan 1 hónappal később). Végül sosem lett köztük komolyabb.
Forrás: Don Padilla

Sandra Bullock erről a kapcsolatáról sem nyilatkozott, így sok részleteket nem tudni, de 1995 és 1996 között töltöttek együtt sok időt. A színésznő még A hálózat csapdájában című filmjének premierjére is vele érkezett, de állítólag egy év alatt szakítottak is. Ez a különválás nagyon megnehezítette számára a Ha ölni kell című film forgatását, mert nem tudta kiheverni a dolgot.
Forrás: Matthew McConaughey

Tudtad, hogy Sandra Bullock a Ha ölni kell forgatásán ismerte meg Matthew McConaughey-t? Miközben Don Padillát heverte ki, szép lassan beleszeretett a színészbe, akivel két éven át randiztak (1996-1998 között). Persze a dolgot elég privát módon kezelték, sosem beszéltek kapcsolatukról, és az egészet azután erősítették csak meg, hogy már szakítottak 2 év után. A dolgok viszont pozitívan értek véget, 2003-ban az nyilatkozta Sandra, hogy mindig is szoros lesz a kapcsolatuk.
Forrás: Egyébként annyira, hogy a színész mostani feleségével, Camila Alves-zel is nagyon jó a viszonya!
Forrás: Bob Schneider

A színésznő ezt követően 1999-ben ismét szerelmes lett, méghozzá Bob Schneider country zenészbe. A férfivel nagyon visszafogott kapcsolatuk volt, ritkán mutatkoztak együtt, és egyébként az volt a fő mottójuk, a jelent kell kiélvezni, kár előre tervezgetni.
Forrás: Ryan Gosling

Sandra Bullock egy évig randizott aztán Ryan Goslinggal 2002-től, és ezt sokan teljesen elfelejtették! Pedig igen, a Kísérleti gyilkosság című filmben együtt játszottak, és annyira megvolt közöttük a kémia, hogy utána a való életben folytatták szerelmespárként. Amikor 2003-ban megkérdezték tőle, hogy Ryannal csak barátok-e, a színésznő közölte, hogy a 'csak' szócska hazugság lenne. 2011-ben Ryan Gosling egyébként Sandra Bullockra a világ egyik legjobb barátnőjeként hivatkozott, utalva arra, hogy nagyon jóban vannak a mai napig, és kellemes közös emlékeik vannak.
Forrás: Jesse James

Sandra Bullock egyik leghosszabb kapcsolata Jesse James-szel volt, akivel a boldogságuk nem tartott sokáig, hiába töltöttek együtt 7 évet (2010-ben váltak el). A Monster Garage reality által találkoztak, és 2 év után már oltár elé is vonultak 2005-ben. Noha úgy tűnt, hogy minden csodás közöttük, 2010-ben több nő is nyilvánosság elé állt, hogy elmondják, Jesse James-szel titkos románcba bonyolódtak. A színész később beismerte, hogy igaz volt minden állítás, és tényleg megcsalta Sandrát, és bár elnézést kért tőle, szerinte nincs ebben semmi, mindenki félrelép. Nem véletlen, hogy Sandra Bullock hamar elvált tőle!
Forrás: Bryan Randall

A válása után hírbe hozták ugyan Chris Evansszel, de állítólag csak néhány randijuk volt, és a színésznő nem akart a szerelmi életével foglalkozni, egy kis egyedüllétre vágyott. Végül 2015-ben aztán belépett az életébe Bryan Randall fotós, aki a színésznő kisfiának szülinapját fotózta, így ismerték meg egymást. Annyira jól kijöttek egymással, hogy azóta is együtt vannak, a férfi pedig sajátjaként tekint a színésznő adoptált gyermekeire. Esküvőt egyelőre nem terveznek, de nagyon boldogok!

Ez a 8 férfi tudta csak elrabolni Sandra Bullock szívét: íme híres exei és aktuális párja

A színésznő egy interjúban mesélt a döntéséről.