Galéria
Forrás: Spencerre talán sokan emlékeztek a A kölyök című filmből, ahol Bruce Willis oldalán remekelt, később pedig feltűnt a Télapu 2. és 3. részében is, illetve megannyi vígjátékban mutatta meg tehetségét. A ma már 21 éves srác pár éve visszavonult a filmezéstől és sajnos nincs információ arról, hogy egy szép napon visszatér-e majd a kamerák elé. Húga, Abigail a A család kicsi kincsével lopta be magát végleg mindenki szívébe, a Mindenképpen talánról nem is beszélve. A még mindig csak 27 éves színésznő pedig a mai napig aktívan forgat.
Forrás: A többek közt a Hatodik érzékkel és az A.I. - Mesterséges értelem című filmekkel ismertté vált Haley Joel Osment kishúga bizony nem más, mint Hannah Montana egykori legjobb barátnője, Lilly.
Forrás: A Kisasszonyok és a Fekete Özvegy színésznőjének bátyját Trystane Martellként láthattad a Trónok harcában. A most 31 éves Toby egyébként nagyon tehetséges zenész is.
Forrás: Az Örömapa című filmmel világhírűvé vált Kimberly még a Jim szerint a világból, illetve a Két pasi – meg egy kicsi című sorozatokból is ismerős lehet, húgát pedig többek közt Victoria szerepében láthattad Ted oldalán az Így jártam anyátokkal című szitkomban.
Forrás: A most 50 éves Vera kétségtelenül a Démonok közt filmekkel és a Bates Motel sorozattal írta be magát a filmtörténetbe, vérszerinti húga a 29 éves Taissa pedig szintúgy otthonosan mozog a horrorok műfajában, hiszen többek közt Az apáca című filmben és az American Horror Storyban is megmutatta rettegős énjét. Mostanság pedig leginkább Az aranykor című sorozatban láthatjuk őt.
Forrás: Debbie Allen 79 epizódon át játszotta Dr. Catherine Avery-t a Grace Klinikában, míg nővére, Phylicia Rashad pedig mostanság az Empire, a Rólunk szól és a 13 okom volt mellett a Creed filmekben tűnt fel.
Forrás: A Feketék Fehéren, a Girlfriends és a Pont az a dal színésznőjéről kevesen tudják, hogy Diana Ross énekesnő lánya, így pedig Evan Ross nővére is. Evan pedig amellett, hogy Ashlee Simpson férje immáron 8 éve, egész jó színész is.
Forrás: Szüleik is színészek voltak, így szinte adta magát, hogy gyermekeik is követik őket a pályán. A most 67 éves Tim feltűnt a Maffiózókban, a Doktor Addisonban és a Vérmes négyesben is. Nővére, Tyne pedig olyan sok filmben és sorozatban játszott az elmúlt évtizedekben, hogy kár is lenne belekezdeni abba, hogy mikben is láthattad őt.
Forrás: A Percy Jackson filmek, a Baywatch és a Fehér Lótusz sorozat sztárjának bizony van egy öccse, aki szintúgy a filmek világában képzeli el a jövőjét. Matthew-t többek közt a Árnyvadászok - A végzet ereklyéi című sorozatban és a Why Women Kill című szériában láthattad.
Forrás: Hallie még gyerekszínészként a Pepsi reklámokkal vált ismertté az Egyesült Állmaokban, ezen kívül pedig A kismadár és a Paulie című filmekben is remekelt. Bátyját pedig azt gondoljuk, hogy senkinek sem kell megmutatni.
Hallie egyébként több mint 10 éve felhagyott a színészettel, így ha érdekel, hogy hogy néz ki most, akkor kattints ide.
Forrás: A világhírű színésznő húga leginkább sorozatokban és tévéfilmekben tűnt fel, így többek közt a Cybill, vagy a Big Sky című szériából lehet ismerős.

Hírességek, akikről nem is gondoltad volna, hogy testvérek

Hollywood forgatagában még mindig vannak olyan híres testvérpárok, akikről kimondottan kevesen tudják, hogy valójában egy családból jöttek.