Galéria
Forrás: Ugyebár, amíg Arnold Scwharzenegger, az amerikai álom megtestesítője mintaházasságban élt Maria Shriverrel – aki nem mellesleg Kennedy-leszármazott, és az ő révén került Arnold a politikába. A házasságnak csúfos vége lett, amikor kiderült, hogy Schwarzi összemelegedett Mildreddel, a házvezetőnővel. A liezon gyümölcse lett egy gyermek, aki a megszólalásig hasonlít a sztárra. A lebukás után a család atomjaira hullott, Schwarzenegger pedig példásan foglalkozik balkézről becsúszott hasonmásával. Együtt gyúrnak például.
Forrás: A pop-páros 2015-ben ment szét, amikor elég sok disznóság napvilágot látott. Gavin Rossdale a házasságból ki-kikacsintva biszexuális kapcsolatba keveredett, valamint kiderült, hogy van egy lánya előző szerelmétől. Ez így együtt egy kicsit sok lett Gwen Stefaninak.
Forrás: Hogy Jack Nicholoson élete sem volt egyszerű, arról a háttérben meglapuló családi titkok is gondoskodnak. Nicholosnt nem a szülei, hanem a nagyszülei nevelték fel. Erről a sztár a Time újságírójától szerzett tudomást, miközben az életrajzi cikket készített róla. Nicholson szerette volna megtalálni az apját, de mire megkereshette volna, mindenki meghalt, aki tudott róla valamit.
Forrás: Nem csoda, hogy Lindsay Lohan élete sem olyan egyszerű. Egy ilyen apával megáldva zűr hátán jön a zűr. A férfi például megcsalta Lindsay anyját, és  sikerült egy féltestvért összehoznia a színésznőnek. Lohan ezt a saját MySpace oldalán (ez se most volt!) panaszkodta ki magából.
Forrás: Rihanna papája, Ronald Fenty is megéri a pénzét. Kiderült, hogy Barbadoson van még három idősebb gyereke három különböző nőtől. Erről az apróságról aztán nem nagyon tájékoztatta Rihanna anyukáját. Hogy ezt pótolja, végül eladta a sztorit a The Sunának, így nemcsak a világ, de Rihanna és a mamája is értesülhetett végre a nagycsaládról.
Forrás: Az Oscar-díjas szépség Dél-Afrikában született és nőtt fel. Amikor Charlize Theron tizenéves volt, anyja önvédelemként lelőtte alkoholista apját – és Charlize tanúja volt mindennek. Theron szerint mindez nem rázta meg annyira, de beismerte, hogy inspirálta a szerepe megformálásához a Sötét helyek című filmben, amelybena  karaktere végignézi, ahogy meggyilkolják a családja tagjait.
Forrás: Mariah Carey glamdívának van egy nővére, aki nem elég, hogy HIV-pozitív, de még drogproblémákkal is küszködik. Saját bevallása szerint, korábban prostituált volt. Carey pedig nem nagyon töri össze magát, hogy segítsen a tesójának, holott ő csak azt szeretné, hogy újra testvérként tekinthessenek egymásra.
Forrás: George Bush és fia, George W. Bush: mindketten amerikai elnökök voltak. Az ifjabbik Bush kapott kritikát rendesen (meg is érdemelte), de ez mind semmi ahhoz képest, amit egy könyv állít a papáról. A családi titkok című munka nem mást állít, mint hogy az idősebb Bush apja CIA-ügynök volt, és tinédzser fiát is beszervezte, és közük volt az 1963-as merénylethez John F. Kennedy elnök ellen. (Nem voltunk ott, nem tudjuk – de azért ez egy jókora kacsának tűnik.)
Forrás: Először is: nem tudjuk, ki hozta világra Michael Jackson első gyermekét, Blanket-et. Ennél mondjuk súlyosabb, amit La Toya Jackson írt önéletrajzi könyvében: hogy apjuk agyba-főbe verte a gyerekeket, így préselve ki belőlük a teljesítményt. La Toya később visszavonta állításait, de Jacksonék körül messzire bűzlik valami. 

Csontvázak sztárcsaládok szekrényeiben

Hollywood forgatagában még mindig vannak olyan híres testvérpárok, akikről kimondottan kevesen tudják, hogy valójában egy családból jöttek.