Galéria
Forrás:

Dwayne Johnson híresen jó apuka, három lány tökéletes papája. Ha kell teázik és babázik, de azt is megengedi lányainak, hogy kifessék a körmét. A hatalmas színész mindenki szívét meglágyítja, amikor kitesz egy-egy közös videót lánykáival. Első párjától született nagy lánya már elmúlt 20 éves.


Forrás: Bruce Willis talán a leghíresebb lányos apák egyike. Demi Moore-ral három felnőtt lányuk van, és még két kislánya született új feleségével, Emma Heming Willisszel.
Forrás:

Matt Damon tudja, mi az a nőuralom. Szerelmével, akit rajongójaként ismert meg egy bárban, három lányuk van, de van még egy lánya korábbi házasságából. Jövőbeli vejei tuti imádni fogják.


Forrás:

Jimmy Fallon humoristának két lánya van, akikről rendszeresen leírja, hogy szerinte a világ legszebb teremtményei, és emellett még a háztartásba is besegítenek.


Forrás:

Barack Obama lányai, Malia és Sasha Obama gyakorlatilag a szemünk előtt nőttek fel, és elnök édesapjuk mindig a legszélesebb mosollyal állt mellettük. Kislányok voltak, amikor a volt elnökkel beköltöztek a Fehér Házba, mára azonban komoly, sikeres nőkké cseperedtek.


Forrás:

Bőkezűen adagolt a jó Isten az autóversenyzőnek, Martin Fuentes-nek és feleségének, a színésznő és modell Jacqueline Bracamontes-nek. Ugyanis öt imádnivaló kislányuk van, akik között maximum 2 év a korkülönbség. Ránézésre biztos nincs egy unalmas pillanatuk sem.


Híres férfiak, akik kimondhatatlanul büszkék, hogy lányos apák lettek

A színész nem Hudson vér szerinti apja, de ő nevelte fel és Kate ezt minden évben meg is köszöni neki.