Galéria
Forrás: Buda titkos kertje becézik és ez a név nagyon találó. A Városmajor szívében, egy eldugott kertben mindenféle izgalom vár rád. Minden este különféle programok, a széles kínálat és a kellemes privát, de mégis közösségi hangulat, ami tökéletes egy randihoz, vagy akár egy baráti összejövetelhez is.
Forrás: Ha valami igazán különlegesre vágysz, nem kell tovább keresgélned. Budapest talán egyik legkülönlegesebb bárja, a 360 Bar, ahol nem csak a kiváló felszolgálást, de a csodálatos panorámát sem lehet megunni. A tetőteraszon egész nap és egész este páratlan a hangulat, ezt pedig Budapest látképe koronázza meg. A bár neve igen találó, hiszen valóban 360 fokban láthatod a várost.
Forrás: A Római-part egyik gyöngyszeme, ahol a Duna valóban a lábadat éri. A Nap bácsiban úgy érezheted, mintha messze elkerültél volna a nagyváros zajától és pezsgésétől, igazi feltöltődés lehet testnek és léleknek egyaránt, arról nem is beszélve, hogy a Duna látképe igazán romantikus találkahellyé is teszi.
Forrás: A Bálna Teraszt nem hagyhatjuk ki a listánkból. Elegáns, de mégis laza és vidám hangulat övezi egész nyáron. Rengeteg fajta koktélt, más italokat és ételeket próbálhatsz ki, miközben a Duna és Buda, illetve a Gellérthegy látványában gyönyörködhetsz. Igen népszerű hely, így annak, épp ezért aki kicsit családiasabb időtöltésre vágyik, annak nem a legtökéletesebb.
Forrás: Tedd mindennapossá a fesztivál hangulatot! A Wasser a Népsziget egyik legnépszerűbb helye, ahol találkozik a laza, igazi nyári kikapcsolódás érzése a romantikus légkörrel. A Duna és a naplemente igazán páratlan élményt nyújt, emellett pedig a finom italok és a streedfood sem utolsó. Napközben, a nagy hőségben is érdemes egyszer ellátogatnod a Wasserbe, ugyanis a hideg italok mellett, a színes, hangulatos ponyvák árnyékával is hűsölhetsz.
Forrás: A Fecske Presszó leginkább az egyetemisták körében nagyon népszerű, egyrészt a Szabó Ervin könyvtár közelsége, de leginkább a borzasztóan kedvező árai miatt. Természetesen ennek nem csak az egyetemisták örülnek. Minden héten finomabbnál finomabb heti menük és italok közül választhatsz, miközben igazi turistának érezheted magad a Palota negyedben.

Kiülős helyek Budapesten

Épp egy jó kis kiülős helyet keresel Budapesten? Nekünk van pár szuper tippünk!