Galéria
Forrás: A 2000-es évek kikerülhetetlen nyomait a cipőtrendeken is érzékelhetjük, így már most bátran kijelenthetjük, hogy a platform cipellőknél keresve se találhatnál biztosabb befektetést 2022 nyarán.
Forrás: Bár a nyakláncok is tökéletesen megállják a helyüket ebben az irányban, azért érdemes egy fokkal látványosabb dolgokban is gondolkodnod. Egy gyöngyökkel teli táskában ugyanis már kellő fűszer van ahhoz, hogy képes legyen nagyobb lendületet adni megjelenésednek. Arról nem beszélve, hogy egy kis kézügyességgel te is könnyedén elkészítheted saját, egyedi darabodat.
Forrás: A kendők szerepe még mindig megkérdőjelezhetetlen a nyári trendkavalkádban, így idén is a kedved és hangulatod szerint variálhatod őket a frizurádhoz. Nem mellesleg annyira színesre sikerült most is a kínálat, hogy akár még pár új darabot is beújíthatsz.
Forrás: A mini és a mikromini fazonok jöttek, láttak és győztek, pont ezért ha neked is tetszenek ezek a rövidre szabott, különleges fazonok, akkor nem is kérdés, hogy milyen szoknyában fogsz belibbenni a nyárba.
Forrás: Merj kicsit többet, pontosabban több bőrt mutatni magadból a kánikulában, ehhez pedig nagyon jó kis darabok állnak a rendelkezésedre most is.
Forrás: A Netflix világhírű sorozata a színekben, a romantikus szabásokban és a különleges ruhaformákban köszön vissza. És mivel a puffos ujjak jó pár éve köztünk járnak már, így minden bizonnyal túlzottan nehéz dolgod sem lesz majd felvenni ennek a trendnek a fonalát.
Forrás: Jó pár szezon óta kacérkodik velünk ez a látványos megoldás, ami most a nyári kollekciók között is megkezdte hódító útját. Legyen szó ruháról, felsőkről, vagy blúzokról, a kivágott megoldások minden esetben tuti választásnak bizonyulnak.
Forrás: A rojtok, tollak és a horgolt megoldások 2022 nyarán bármilyen mennyiségben, bármilyen alkalomra jöhetnek. Hiszen mikor máskor kapcsolnál egy kicsit merészebb fokozatra, ha nem most?!
Forrás: Szinte adja magát a dolog, hogy ezekben a hónapokban mi is nyitottabban állunk az élénkebb színek felé, éppen ezért éri meg tényleg minden szempontból kihasználni a kínálat nyújtotta lehetőségeket.
Forrás: A flitteres darabok jó ideje már nem csak a decemberi ünnepi hangulatot képesek fokozni. Éppen ezért akár nyáron is előkaphatsz egy ilyen darabot, hiszen akár egy sima póló társaságában is igencsak mutatósak.

Ezek lesznek a 2022-es nyár legnagyobb trendjei

Ezekben a nyári trendekben minden megvan ahhoz, hogy egy kicsit sem unatkozz majd az elkövetkezendő hónapokban.