Galéria
Forrás:

A pár harmadszülött gyermeke, aki eredetileg lány és akit a családban Cocónak szólítanak, most mint Eliot Sumner (ez egyébként a születési neve) hasít az I Blame Coco nevű banda élén, és nem hisz a skatulyákban. „Senkire sem szabadna nyomást gyakorolni, hogy magára tűzzön valamilyen címkét. Mindenkivel egyformán kell bánnunk. Mind emberi lények vagyunk” – nyilatkoztatta ki a 29 éves zenész, aki egyik nemhez sem sorolja magát. „Hogy nemet váltanék-e? Boldog vagyok így, ahogy vagyok. Nincs szükségem változásra. Ugyanakkor nagyon szerencsés időket élünk. Annyian vannak, akik most végre lélegzethez juthatnak, mert nyíltan beszélhetnek a problémáikról”.


Forrás:

A Szex és New York sztárja, aki tavaly a New York-i kormányzóválasztáson is indult (de nem nyert), 2018 júniusában büszkén jelentette be az Instagramon, hogy fia, Samuel Joseph Mozes lediplomázott, és úgy mellesleg transznemű. Seph a színésznő első gyermeke korábbi házasságából Danny Mozesszel, és még egy 15 éves fiuk is van, Charles. Cynthia 2004 óta él együtt Christine Marinoni oktatásügyi aktivistával, és 2012-ben házasodtak össze. Egy közös fiuk van, Max, akit 2011-ben szült Christine.


Forrás:

Cher és Sonny Bono gyermeke, Chaz Bono lánynak született (Chastity néven anyakönyvezték), és 2010-ben operálták át véglegesen férfivá. Kezdetben, még a 80-as években, Chastity leszbikusként bújt elő, amire édesanyja nem volt felkészülve. De aztán hamar elfogadta és a 90-es években már LGBT-aktivistaként is működött.


Forrás:

A sztárpár elsőszülöttje Kathlyn Elizabeth néven látta meg a napvilágot, és 14 évesen váltott nemet: azóta Stephen Ira néven írogat, többek közt verseket. Többször felszólalt a transgender közösség egyfajta arcaként. A szülők meglehetősen büszkék rá. „Ő egy forradalmár, egy zseni és a példaképem, ugyanúgy, mint az összes gyerekem” – nyilatkozta a most 82 éves Beatty, aki négy gyereket nevelt fel Beninggel: Stephent, Bent, Isabelt és Ellát.


Forrás:

Sade egyetlen, 22 éves gyermeke, Izaak Theo 2016-ban, az előbújás napján közölte a világgal, hogy transznemű. „Ma van hátralevő életem első napja” – írta az Instagramon akkor a lánytestbe született Izaak, ezzel jelentve be, hogy nemet váltott. Bár a nigériai származású brit énekesnő szinte sohasem nyilatkozik és kerüli a nyilvánosságot, a gyermek sokat posztol róla és „királynő”-nek nevezi.


Sztárok, akiknek transznemű gyerekük van

Jamie Lee Curtis-szel madarat lehet fogatni, hiszen előző hétvégén lánya, Ruby összeházasodott szerelmével.