Galéria
Forrás:

Többnyire stabil az egészségügyi állapota, ám ha féktelen energiáit nem tudja levezetni, vagy lelkileg megbillen, akkor arra érdemes jobban figyelnie. Nem központi téma nála az evés, ám extra megterhelés vagy lelki megrázkódtatás esetén pótcselekvéssé válhat nála, a stresszevést pedig komolyan kell venni. Ugyanígy a rendszerességgel is akadnak problémái, az egész napos pörgésben gyakran kimarad egy-egy étkezés, az egyszerre sokat elv pedig vonzza a plusz kilókat.


Forrás: Hajlamos a hízásra, ugyanis nem túl kitartó a sportokban és fogyókúrával sem szívesen kínozza magát. Emellett az egyik gyengéje a nassolás, és bár nyitott az egészséges és könnyű ételekre, a pótreggelikről és pótvacsorákról érdemes leszoknia.
Forrás: Az Ikrek mozgékony, ritkán van súlyproblémája, az önbizalom hiánya azonban nem kímélni. Hol belekap az életmódváltásba, hol teljesen letesz róla, hosszú távon viszont a kulcs számára a megfelelő balansz és a tudatosság, olyan rutin kialakítása, amit valóban tud követni, hiszen a drasztikus megszorításom sosem vezetnek nála jóra.
Forrás: Ha talál valami ételt, ami a kedvára való, abban nem ismer mértéket, épp ezért gyakran a plusz kilókat is csak akkor veszi észre, amikor egy-két hét odafigyelésénél több kell. Ízekben az erőteljes, fűszeres dolgokat kedveli, így egy diétában számára egyértelműen a legnagyobb kihívás, hogy egészséges, ugyanakkor finom fogásokat találjon magának.
Forrás: Az erős Oroszlán ha kifárad, vagy lelki bánata van, azonnal magáévá tesz egy-két fogást. Az egésznapos pörgés miatt nem szeret kiadós reggeliket és ebédeket enni, na de a vacsoránál eszét veszti, ez a szokás pedig nem csak egészségére és az alvására lehet rossz hatással, de az alakján is meglátszódhat.
Forrás: Az emésztés és az anyagcsere gyenge pont a Szűz életében. A sportok terén sem annyira aktív, mint sok más jegy, épp ezért az étkezésére nagyon oda kell figyelnie. Szerencsére kedveli a zöldségféléket, a müzlit és a salátákat, és ha úgy hozza szükség, pillanatok alatt át tud állni egy-egy étrendprogramra.
Forrás: A legtöbb Mérleg kínosan ügyel a vonalaira, és nem szokott ellustulni. Ugyanakkor hajlamos a megszállottságra, ezért számára különösen fontos, hogy a pihenésre is hagyjon időt. Ami a táplálkozását illeti, nem túl válogatós, ugyanakkor az előre tervezés nem az erőssége. Másik gyengéje, ha késő este hirtelen rájön az ehetnék. Ilyenkor jobb, ha fékezi magát és könnyebb ételeket fogyaszt.
Forrás: Állandóan hibát keres magában. A túlzások és a szélsőségek mind előfordulnak az életében. Testileg és lelkileg is képes a legvégsőkig elmenni, még szerencse, hogy az alap egészségügyi állapota jó, és mindezt nem sínyli meg. Sportokban az extrémitást kedveli, és az étkezésben is az egzotikus dolgokat kedveli. A megszorítások, az ízetlen diéták kikészítik, ahogy az édesség is nagy gyengéje, ezekre érdemes odafigyelnie.
Forrás: Majdnem biztos, hogy sportol, a csoportos edzéseket viszont nem kedveli, szereti ott és akkor azt csinálni, amit éppen akar. Adatságainak köszönhetően szinte mindent ehet, mégis odafigyel, hiszen a fittség és egészség számára fontos szempont, ennek szellemében választja meg táplálékait.
Forrás: Rendben az energiaháztartása, a túlhajszoltság ellen ösztönösen védekezik, viszont harminc év felett vigyáznia kell, a bevált rutin már nem biztos, hogy működik. Keveset, de jót - vallja. Minőségi táplálkozással veszi fel a harcot az elhízás ellen, többnyire sikeresen. Ha mégis felszalad rá pár kiló, annak jellemzően mindig lelki oka van.
Forrás: Változó az energiaszintje, mégis szüksége van a rendszeres testedzésre, hogy jól tűrje a hétköznapi megpróbáltatásokat. A citrom és a narancs, a hüvelyesek, továbbá a gabonafélék jó hatással vannak az emésztésére. Szeret mindenféle húst, köztük a halakat, ugyanakkor bármiről könnyen lemond. A kávé, a pezsgő, a bor, és más alkoholok, valamint az édességek is csábítják, egy igazi hedonista tud ilyenkor előbújni belőle.
Forrás: Mindenképp oda kell figyelnie, ha hosszútávon egészséges szeretne lenni. Ösztönösen kerüli a túl nagy erőfeszítéseket, akkor érzi igazán jól magát a bőrében, ha testét rendszeresen edzheti. Ugyanez igaz a táplálkozására is- Ha változatosan és fegyelmezetten étkezik, nem lesznek súlyproblémái, egy nagyobb diétára nehezen vesz löketet, számára az ilyesmi kész szenvedés.

Ez lehet az oka az elhízásodnak a csillagjegyed szerint

Az életmód-horoszkóp elárulja, mire kellene sokkal jobban figyelned az egészséged és az alakod miatt!