Galéria
Forrás: A felhajtások eddig is nagyon jól boldogultak köreinkben, idén viszont a divatházak intézik helyettünk a dolgot, így már kész formában és hajtásban csaphatsz le a neked tetsző árnyalatokra.
Forrás: Akciós ár: ~ 20.500 Ft - itt!
Forrás: Bizony jól olvastad! Ez a bővebb szárszabású, ballon fazonhoz hasonló darab idén már egész komoly választékkal reménykedik abban, hogy legalább egy szett erejéig bizonyíthassák azt, hogy megérti őket választani.
Forrás: Ár: ~ 31 ezer Ft - itt!
Forrás: Az oldalzsebes ötletek nemcsak a farmerok közt hódítanak, így szinte mindenhol belebotlasz majd ebbe a retró hangulatú darabba, ami meg kell hagyni, hogy farmer kiadásban kimondottan izgalmasnak hat.
Forrás: Ár: 15.995 Ft - itt!
Forrás: A bézs mellett a másik felkapott árnyalat, ami indokolatlanul kevés figyelmet kap mostanság, éppen ezért ideje egy kicsit feljebb tornázni az ő népszerűségi indexét is.
Forrás: Ár: 36.990 Ft - itt!
Forrás: Selena Gomez és Katie Holmes egyik kedvenc fazonja jött, látott és győzött, így talán neked sem kell több érv ahhoz, hogy ezen a nyáron te is beszerezz egy ilyen nadrágot.
Forrás: Akciós ár: 4.995 Ft - itt!
Forrás: A '70-es évek egyik népszerű megoldása a mai napig nagy hatással van a trendekre, így semmi meglepő nincs abban, hogy 2022-ben ismét a farmerokon a sor, hogy méltó módon megidézzék a múlt egyik imádott szeletét.
Forrás: Akciós ár: 17.190 Ft - itt!
Forrás: Szintúgy a '70-es évekből maradt ránk ez az aprócska, ám annál különlegesebb zsebtrükk, ami pont annyira dobja fel egy nadrág összképét, ami még bőven belefér bárkinek az ízlésvilágába.
Forrás: Ár: ~ 31 ezer Ft - itt!
Forrás: A francia nők egyik nagy kedvence a te ruhatáradat se kerülheti el. Arról nem beszélve, hogy bármilyen stílusban megtalálja a saját helyét.
Forrás: Akciós ár: 27.990 Ft - itt!

8 farmertrend, amit tarolni fog 2022 nyarán

A tervezők most is kitettek magukért a farmertrendek terén!