Galéria
Forrás: Míg sok-sok évvel ezelőtt nem tudtunk betelni azzal, hogy minél rövidebb legyen egy farmersort, addig idén már a pár centivel megtoldott fazonok kerülnek majd előtérbe. A retró hangulattal új életre kelt szupermini szabásokat tehát ideje egy kis időre tényleg elfelejtened, hiszen mint láthatod, ez a másik változat is nagyon jól tud mutatni a mindennapokban.
Forrás: Ár: 11.990 Ft - itt!
Forrás: Ár: 6.995 Ft - itt!
Forrás: A hosszabb farmerok közt is sikerrel mozgó bézs színvilág most bizony átkerült a rövidebb darabokra is. Ez a kellemesen lágy árnyalat pedig adottságainak köszönhetően, tökéletesen képes beleolvadni a legkülönfélébb stílusokba is. Nem mellesleg a bézs mellett képbe kerülhet még a halványan krémes színek is.
Forrás: Akciós ár: 7.850 Ft - itt!
Forrás: Ár: ~ 22.500 Ft - itt!
Forrás: Ez a kicsit lazábbra szabott, sokszor alacsonyabb derékrésszel ellátott kreációkban is minden megvan ahhoz, hogy méltó utódjai legyenek az elmúlt években hihetetlen nagy sikerrel futó, masnival feldobott daraboknak. Egy ilyen baggy stílusban pedig meglepően sok fantázia lapul ahhoz, hogy kimondottan hamar ráérezz majd erre a kevésbé magas derekú fazonra is.
Forrás: Ár: 8.995 Ft - itt!
Forrás: Ár: ~ 17 ezer Ft - itt!

3 farmersort, ami jön és 3, ami megy idén nyáron

A tervezők most is kitettek magukért a farmertrendek terén!