Galéria
Forrás: Az akkor 29 éves színész, két Mad Max filmmel és számos sikeres alkotással a háta mögött igazi világsztárnak számított akkoriban, és nem mellesleg ő volt az első sármőr, aki kiérdemelte a The People magazin igencsak megtisztelő díját.
Forrás: Ma már leginkább az NCIS című sorozatból ismert színész már a '80-as években is televíziós szerepeivel lopta be magát a nézők szívébe, így nem csoda, hogy 1986-ban, 35 évesen ő kapta ezt a kitüntetést.
Forrás: Az 1981-es Titánok harcával ismertté vált, majd számos tévéfilmben és sorozatban feltűnt színész 36 éves korában érdemelte ki a dögös címet.
Forrás: Az akkor 28 éves Tom Cruise már olyan sikerfilmeket tudhatott magáénak, mint a Koktél, a Top Gun, vagy az Esőember, így semmi meglepő sincs abban, hogy 1990-ben az ő oldalára dőlt a szavazás.
Forrás: A színész karrierje már jó ideje robogott, amikor 51 évesen megkapta ezt a megtisztelő jelzőt, ami valljuk be, az ötödik x után nem semmi elismerés.
Forrás: A még mindig hihetetlenül jóképű színész egyébként kétszer is kiérdemelte a megtiszteltetést. Először 1993-ban, mikor az akkor 44 évesen Richardra és egykori párjára, Cindy Crawfordra osztották ugyanis a "legszebb pár" címet, majd 1999-ben ő lett a "legszexibb férfi" is.
Forrás: A színész szintúgy kétszer nyerte el a díjat. Először 1995-ben, 32 évesen, majd 5 évvel később, 2000-ben is őt érezték a legszexibbnek. Legfrissebb, hivatalos fotóit elnézve pedig meg kell hagyni, hogy még akár egy harmadik elismerést is bármikor elcsíphetne.
Forrás: Igazi nagy névnek számított Hollywoodban, amikor 42 évesen ezen megtisztelő jelzőt is bezsebelhette.
Forrás: Először 36 évesen, majd 9 évvel később, 2006-ban is ő jött ki győztesen.
Forrás: Harrison Fordnak is kimondottan megtisztelő lehetett 56 évesen megkapni a díjat. Az idén már 80 éves színészről legutóbb 2020-ban készült hivatalos vörös szőnyeges kép, és hát meg kell hagyni, hogy bőven letagadhatna jó pár évet.
Forrás: Még bőven a James Bond időszakában, 48 évesen tudhatta magának eme megtiszteltetést.
Forrás: Az akkor 30 éves színész valamikor akkortájt melegedett össze Jennifer Lopezzel, amikor rá osztották ki a legszexibb címet.
Forrás: Johnny először 2003-ban, pont 40 évesen, majd 6 évvel később, 2009-ben is magáénak tudhatta ezen elismerést.
Forrás: A brit színész 32 éves korában nyerte el a kitüntetést, és kár is lenne szépíteni, hiszen 18 évvel később is megvan benne az a sárm, amiért a nők már pályája kezdetén is annyira rajongtak.
Forrás: 35 évesen a romkomok koronázatlan királyaként ragyogott Hollywood egén, így semmi meglepő nincs abban, hogy akkor őt érte a megtiszteltetés.
Forrás: A Good Will Hunting hangos sikerei után 10 évvel, azaz 37 évesen jutott el oda, hogy 2007-ben már ő lett a legszexibb pasi.
Forrás: Természetesen Hugh se maradhatott ki a listáról! 40 évesen kapta meg eme küllemét méltató elismerést.
Forrás: Magánélete nagyobb változáson ment át, mint jóképű vonásai. Az akkor 34 éves Ryan ugyanis pont 2010 decemberében szakított első feleségével, Scarlett Johanssonnal, ám 2011 októberében már Blake Livelyval randizgatott. A többit pedig már mindannyian nagyon jól tudjuk.

Akkor és most: Egykor a világ legszexibb férfijának mondták őket, így néznek ki most - fotók

Minden idők legszexibb sztárpasijainak listája még mai szemmel nézve is igencsak erősre sikeredett minden évben.