Galéria
Forrás:

Ezek a sztárok igent mondtak a szerelemre és a boldogságra, ami nem ismeri a kort. hiszen az idősebb férfi, fiatalabb nő felállás az idők kezdete óta elfogadott, míg a néhány vagy több évvel idősebb és fiatalabb férfi sokáig botrányosnak számított. A következő sztárok listájában viszont nagy bizonyítékot kaphatunk arra, milyen boldogok tudunk lenne egy nálunk fiatalabb férfi oldalán, aki mellett újabb fénykorukat élik.


Forrás: Az indiai származású szépség és Nick Jonas 4 éve házasodott össze, alig egy évnyi járás után. Sokáig szkeptikusak voltak a barátaik, hiszen a színésznő 10 évvel idősebb a zenésznél. Ám nemcsak az idő, hanem Priyanka kivirulása és boldogsága is bebizonyította, hogy nagyon jó döntést hoztak, amikor kitartottak egymás mellett.
Forrás: Több, mint 16 év van a szupermodell és a Tokió Hotel gitárosa között, ez mégsem akadályozta meg őket abban, hogy 2019-ben örök hűséget fogadjanak egymásnak. Azóta 3 év telt el, szerelmük pedig még erősebb lett.
Forrás: A szépséges színésznő sosem félt lépni, ha úgy érezte, hogy nem érzi jól magát egy kapcsolatban. Néhány éve viszont a nála 8 évvel idősebb zenészbe szeretett bele, aki mellett végre igazi nőnek érezhette magát. Sőt, még közös gyermekük is született.

Híres nők, akiket egy fiatalabb férfi tett újra boldoggá

A színész-énekesnő közösségi oldalán jelentette be, hogy együttműködése a streaming szolgáltatóval megkezdődött és ennek eredményeképp már készül is a Halftime című műsor.