Galéria
Forrás: A brazil modell és a szerb kosárlabdázó 2009-ben, Valentin-napon házasodtak össze, ám boldogságuk sajnos nem tartott sokáig. 2014-ben jelentették be szakításukat, amit 2016-ban válás követett. Szerelmükből viszont két csodaszép kislány született.
Forrás: A világ talán legismertebb szupermodell-sportoló párosa egy vakrandin ismerték meg egymást, és annyira jól sikerült nekik ez az ismeretlen találka, hogy 2009-ben oltár elé álltak és a mai napig a legnagyobb boldogságban nevelik két közös gyermeküket. Nem mellesleg Gisele a sajátjaként szereti Tom korábbi kapcsolatából született kisfiát is, hát lehetne még ennél is szebb ez a történet?!
Forrás: A modellből színésznővé avanzsált Brooklyn 2007-ben kezdett el randizgatni az amerikai teniszezővel, majd 2009-ben összeházasodtak, született két gyermekük és minden bizonnyal még mindig tudnának miről mesélni, ha a jó házasságról kérdeznénk őket.
Forrás: Az Esküdt ellenségek és a Született detektívek című sorozattal ismertté vált Angie-ről kevesen tudják, hogy modell szülők gyermekeként maga is először a divatszakmában helyezkedett el. És a világ legnívósabb címlapjain túl olyan népszerű tervezőknek dolgozott, mint Calvin Klein, Giorgio Armani, vagy Ralph Lauren. 2001-ben ment hozzá Jason Sehorn NFL játékoshoz, aki The Tonight Show egyik adásában kérte meg Angie kezét. Házasságukból három gyermek született, ám sajnos 2016-ban végleg elváltak útjaik.
Forrás: A szlovák Adriana Sklenaříková modellként kezdte a karrierjét és a Guinness-rekordok könyve szerint egykoron ő volt a leghosszabb lábú női modell. 1998-ban egy Párizsból Milánóba tartó járaton ismerkedett meg a francia futballistával, Christian Karembeu-val, és még ugyanazon év decemberében össze is házasodtak. 2011 környékén számos pletyka keringett arról, hogy a feleség más férfiak oldalán keresi a boldogságot, így 2012-ben hivatalos keretek között is pontot tettek nászuk végére.
Forrás: A belga modell 2006-ban kelt egybe a NASCAR pilótával. Frigyükből két gyermek született és köszönik nagyon jól érzik magukat egymás társaságában.
Forrás: A mexikói modell a legnagyobb divatházak mellett megannyi kifutón és címlapon hódított, sőt 2002-ben feltűnt Enrique Iglesias "Love to See You Cry" című klipjében is.
1999-ben ment hozzá az egykori profi kosárlabdázóhoz, 2003-ban született meg közös lányuk és nem sokkal később elváltak útjaik.

7 világhírű sportoló-modell szerelem, ami házassággal végződött

Nem csodáljuk, hogy ezeket a profi sportolókat pillanatok alatt levették a lábukról a divatszakma leggyönyörűbb modelljei.