Galéria
Forrás:

Természetes, hogy egy pár sok időt tölt egymással, de nem vagytok összenőve, mint a sziámi ikrek. Az egészséges párok képesek elszakadni egymástól, ha arra van szükséges, így kibontakozhatnak az egyéni érdekek, például az elmélyült olvasás a hálószobában.


Forrás:

Csak azért, mert jól működik a kapcsolatotok, még ne legyél biztos abban, hogy soha semmit nem csináltál rosszul. Ilyenkor kell félretenni az ezerszer felemlegetett sérelmeket, és oda-vissza sárdobálás helyet, annyit mondani, hogy bocsánat. Az őszinte bocsánatkérésnél nincs jobb stratégia.


Forrás:

Már nincs mit takargatnod a másik előtt, és te sem érzel kínzó késztetést arra, hogy belenézz a másik dolgaiba. Persze erre a pontra nehezebben jutnak el azok, akiknek az exe okot adott a múltban a bizalmatlanságra, de a jó, megbízható partner mellett meg sem fog fordulni ilyesmi a fejedben.


Forrás:

Nincs annál szebb, mint mikor rájössz, hogy jó hatással van rád a szerelmed személyisége. Lehet, hogy ő a viccesebb, kedvesebb, nagyvonalúbb - de ezekkel inspirál téged. Bátorítjátok egymást, és kettőtök kapcsolata csak felfelé húz, nem a mélybe ránt.


Forrás: Vagyis észreveszitek a kis dolgokat. Sőt, mikor a másik viszi le helyetted a szemeted, vagy elmosogat, akkor azt nem a világ legtermészetesebb dolgának veszed, hanem fordítasz rá pár percet egy rohanós nap után is. Ő figyelmes veled, te figyelmes vagy vele, és ez így van jól.

5 biztos jele annak, hogy boldog párkapcsolatban élsz

Nálatok megvannak ezek?