Galéria
Forrás: Tény és való, hogy nem kell túlontúl messzire raknod imádott szalmakalapodat, de mégis megéri most sodródni a szezonális árral és kipróbálni valami új napellenző megoldást. Az elmúlt években elég teret és időt kaptunk ahhoz, hogy kellőképpen megbarátkozzuk a 2000-es éveket idéző baseball sapkákkal, amik bár elsőre sportosan hatnak, mégis képesek nagyon jól felvenni a szetted stílusának fonalát. Ebben pedig nagy segítségedre lehet az a sokszínű választék, ami már most is felfedezhető a boltok polcain.
Forrás: Ár: 3.995 Ft - itt!
Forrás: A műanyag gyűrűknek bizony nem ez az első szezonja köztünk. A smiley nyomatokkal ellátott darabokat azonban most érdemes egy időre hanyagolnod, de egy percig sem kell aggódnod, ugyanis nagyon jó alternatívákat kínálnak a témában. Az egyszerűbb, szimplán csak színekkel játszó, vidám darabok nagyon jól működnek a legkülönfélébb ötletek közt is. Ráadásul idén egész különleges megvalósítások is bekerültek a gyűrűk közé, így szinte biztos, hogy gyorsan ráakadsz majd azokra a kincsekre, amiket aztán egész nyáron kedvedre kombinálhatsz majd bele a megjelenésedbe.
Forrás: Ár: 2.495 Ft - itt!
Forrás: A vastagabb, méretes és látványos hajgumik témakörét az elmúlt időszakban bőven körül jártuk, így megéri most egy kicsit máshol kalandozni. A négyzet alakú kendők már jó ideje próbálnak helyet kapni a gardróbunkba, és most a trendimádók is úgy döntöttek, hogy adnak egy fokkal több reflektorfénnyel járó esélyt ezen hajbavalóknak is, amiket nemcsak a strandon viselhetsz kedvedre, hanem az utcán is. A színek és minták miatt egy kicsit se aggódj, rengeteg ötlet közül válogathatsz, már csak az a kérdés, hogy miként kötöd majd fel őket a hajadba.
Forrás: Ár: 3.995 Ft - itt!
Forrás: A kagylós ékszerek már olyan régóta erősítették a nyári vonalat, hogy talán éppen eljött az ideje annak, hogy valami újdonság jöjjön be a képbe. A gyöngyös nyakékeknek sem ez első komolyabb próbálkozásuk a trendek között, mégis idén nyáron értek el arra a szinte, hogy teljes valójukban mutassák meg magukat. Ezek a látványos ékszerek pedig legalább olyan jól fognak boldogulni az outfitjeid körében, mint imádott elődjeik, akiket szintúgy nem muszáj teljesen száműznöd az életedből, elég az is ha kicsit visszaveszel a rájuk fordított figyelemből és néhány alkalommal több időt fordítasz ezekre a csodaszép gyöngy darabokra.
Forrás: Ár: 5.595 Ft - itt!

4 kiegészítőtrend, ami jön és 4, ami megy idén nyáron

Mi lenne velünk kiegészítők nélkül?!