Galéria
Forrás: Az énekesnő 54 évesen is bomba formában van. És hogy mi a titka? A víz! A hidratáltság ugyanis a legnagyobb hajtásban is kiemelt szerepet tölt be nála, ahogy nagyon figyel arra is, hogy a diétáit hol fehérjékre, hol zöldségekre, hol zsírokra, hol pedig szénhidrátokra bontsa.
Forrás: A négygyermekes színésznő legtöbbször lányait használja extra súlyként a reggeli edzések során és szerinte mindez bőven kiváltja a különféle súlyok használatát.
Forrás: Mindent megtesz, hogy a legjobb formában legyen a mindennapokban, így kimondottan változatosan mozgatja meg testét. A pilatestől kezdve a túrázáson át a kardió tánc, a köredzés, a jóga és a spinning is ott van az edzéslistáján.
Forrás: Meghan nap mint nap egy bögre forró citromos vízzel kezdi a reggeleket, ebédre pedig sokszor eszik tésztasalátát. Mindemellett rajong a zöld levekért, amiket délután fogyaszt el, hogy energiaszintjét egyenletesen tartsa. Vacsorára pedig jöhet a "nasi", ami a legtöbbször avokádós pirítós.
Forrás: A színésznőnél 22 éves korában diagnosztizáltak cukorbetegséget, így drasztikus életmódváltáson esett át. A korábbi cukros üdítőket és gabonapelyheket egy többnyire egészséges zsírokból és alacsony szénhidráttartalmú ételekből álló menüsorra váltotta.
Forrás: A jóga mellett mindig figyel arra, hogy egészséges ételeket fogyasszon. Minden reggel egy zellerlével kezdi napot, amit fehérjeturmix, némi zab és egy açaí tál vagy tojás követ. A nap hátralévő részében főleg növényi alapú ételeket eszik, néha pedig csirkét, halat vagy steaket készít mellé.
Forrás: Az 54 éves színésznő 2005 óta a jógára esküszik. És hogy mindez mennyire hatásos? Elég csak ránézni, hiszen az ötödik x felett is sugárzik.
Forrás: Kate kerüli a koffeint és az alkoholt, sőt még az étcsokit is, ami elmondása szerint teljesen felpörgeti őt. Inkább csirkét, lazacot, tojást és salátákat eszik, amiket retekkel, kelbimbóval és  pórsáfrány olajjal tesz ég ízletesebbé.
Forrás: A The Hills című reality-sorozattal ismertté vált sztár kékfény szűrő szemüveget visel telefonnyomkodás, tévénézés és számítógépezés közben. Ugyanis a kék fény lejjebb nyomhatja testünk melatonin szintjét azaz az alvási ciklust irányító hormont, melynek hatására nem érezzük álmosnak magunkat és akár órákig képesek vagyunk még fennmaradni. A nem megfelelő alvásidő pedig nagyban befolyásolja azt, hogy miként teljesítünk a mindennapokban.
Forrás: A háromgyermekes színésznő titka kimondottan egyszerű, ugyanis próbál mindent maga elkészíteni. A közös családi grillezések és főzések pedig remek programok és nem mellesleg pontosan tudja, hogy mi kerül a tányérjára, ez pedig minden éttermi ajánlatnál többet ér a számára.
Forrás: A 47 éves színésznő imád edzeni, viszont úgy gondolja, hogy a hatásosság kulcsa az, hogy mindezt egyedül űzi. Hiszen nem kell közben beszélgetnie senkivel, és így tud maximálisan koncentrálni a különféle erőnléti feladatokra.
Forrás: Az 55 éves sztár közel 1 éven át mellőzte az állati eredetű termékek, majd 2020-ban kisfia miatt felhagyott a vegán életformával és azóta vegetáriánusként éli mindennapjait. Döntésében pedig akupunktúrás orvosa is támogatta, aki kimondottan tanácsolta neki, hogy vezesse vissza a tojást a mindennapi étrendjébe.

„Sok olyan dolgot főzök a fiamnak, amiben sajt és tojás van, ezért úgy döntöttem, hogy inkább vele eszem, ugyanis ő nagyon szereti megosztani velem az ételt.” - mesélte egy interjúban.

12 sztár, akitől megéri elcsenni egy-két életmód tippet

A sztárok a feszített munkatempó mellett mindig figyelnek arra, hogy elég időt és figyelmet szánjanak az egészséges életmódra is.