Galéria
Forrás:

A gigasztár énekesnő pár éve tért át a vegetarianizmusról a vegán életformára.

„Nem volt egy nagy dolog ezt meglépni, eddigi életem során sem volt nagy szerepe a húsnak.”


Forrás:

A színész a Vasember szerepe után döntött úgy, hogy „Nincs több csirke!” befejezi az állati eredetű ételek fogyasztását és átáll a növényi alapú táplálkozásra. Remek formájáért sokat tesz a rendszeres edzésekkel, de környezetéért is tenni szeretne és a szén-dioxid kibocsátását is csökkenteni kívánja, ezért lett vegán.


Forrás:

Zac Efron tónusos testalkata a vegán táplálkozásnak köszönhető. Hatalmas változást vitt végbe, ismerve korábbi testalkatát.  


Forrás:

A The Cut New York-i lap szerint a szupersztár szuper szigorú vegán makrobiotikus étrendet követ, amely hidegen sajtolt gyümölcslevekből, gyümölcsökből, zöldségekből és teljes kiőrlésű gabonákból áll.


Forrás:

Az énekesnő férje vegánná válásának kísérletekor választotta a vegán étrendet. Akkor még közösségi felületükre is kiírták ezt, de hogy meddig tartott és tart-e még az életmód, nem lehet tudni.


Forrás:

Az Oscar-díjas színész, Jared Leto és a 30 Seconds To Mars együttes többi tagja szigorúan vegán. "Nos, volt olyan időszak, amikor kecskéket áldoztunk, de aztán mindannyian vegánok lettünk, így a tofut áldozzuk fel a fellépések előtt!" 


Forrás: Stiller élvezi a vegán ételeket. Ő „főként vegán” étrendet követ, de halat is eszik."

"Ez valóban megváltoztatta az energiaszintemet" - mondta. És hogy a megjelenésen is visszatükröződik-e a vegán táplálkozás? Erre ezt válaszolta: "Néha nem veszed észre, amíg valaki nem mondja neked, például, hogy a bőröd csodálatos ".

7 híresség, aki a vegán életmódot választotta

A sztárok a feszített munkatempó mellett mindig figyelnek arra, hogy elég időt és figyelmet szánjanak az egészséges életmódra is.