Galéria
Forrás: Nem is olyan rég még hatalmast mentek ezek a balerina kontyok, amikhez egy szivacsos kotyalátétre, ismertebb nevén hajfánkra volt szükség.
Forrás: Helyette ezek a sokkal elegánsabb és lazább kotyok számítanak ma trendinek, amik a tarkó vonalában helyezkednek el.
Forrás: Ariana Grandénak köszönhetően sok lány vágyakozott ilyen és ehhez hasonló copfok után, ám a magasra kötött és hosszú lófarok népszerűsége erősen halványulni látszik.
Forrás: A hair stylistok most az alacsony copfokat ajánlják, vagy ennek a frizurának a klasszikus változatát, ahol a lófarok épp középen, a fejtető és a tarkó között helyezkedik el.
Forrás: Mikor elértünk arra a pontra, hogy már nem lehet szőkébb egy haj, akkor jön a fordulat! A platina már közel sem olyan népszerű, mint régen, arról nem is beszélve, hogy ennek a frizurának a fenntartása nagy mértékben roncsolja a hajszálakat.
Forrás: Szóval végül Jen nyert, és az ő mézszőkéje! De emellett nagy kedvenc az eperszőke és a gyöngyszőke is, amik mind-mind sokkal természetesebb összhatást kölcsönöznek viselőjüknek.
Forrás: A jól kivehető, merevre lakkozott hullámok ma már kifejezetten cikinek számítanak, míg a 2000-es évek elején mindenki ilyenre sütötte a hajtát.
Forrás: Helyette ezek természetes, kisfésült, keresetlen loknik mennek, amik nem keltik azt az összhatást, mintha nem ültél volna órákat egy szalonban.
Forrás: Vagány vállalás egy ilyen felnyírt bobot viselni, ám a trendek jelenlegi állása szerint az idő eljárt emellett a fazon mellett.
Forrás: Ha rövidebb frizurát szeretnél, akkor is inkább egy bob vagy long bob jöhet szóba, ezek a fazonok ráadásul a többségnek előnyösebben is állnak, nem véletlen, hogy olyan népszerűek az elmúlt években.

Ódivatú frizurák, amikhez sok nő ragaszkodik

Palvin Barbi hosszú barna haját mindig is irigyeltük, most azonban váltott: nem is emlékszünk, mikor volt utoljára ilyen rövid a magyar modell frizurája!