Galéria
Forrás: Klasszikus hajpánt

A 90-es években nem volt olyan kislány vagy felnőtt nő, akinek ne lett volna hatalmas hajpánt gyűjteménye! Akkoriban élték igazán fénykorukat a klasszikus, vékonyabb, merevített fazonok, amelyek általában valamilyen különleges mintával rendelkeztek. Néha nonfiguratív, máskor állatmotívumok kaptak helyet a kiegészítőn.

Maga Katalin hercegné is imádta egy időben ezt a trendet, és nem egyszer viselt hajpántot, amikor szeles időben kellett kamerák elé lépnie. Egy ideje egyébként ezeket már lecserélte vastagabb darabokra.
Forrás: Garbó

Ez a darab szintén a 90-es években élte igazán fénykorát, akkoriban nem volt olyan kislány, akinek ne lett volna garbója, ahogy a szülők körében is nagy divat volt. Pláne, hogy a korszak fiúbandái is előszeretettel fotózkodtak vastag garbóban! Katalin hercegné mai napig imádja ezt a trendet, és amint beköszönt a hűvösebb idő, nála már elő is kerülnek a szekrényből a garbók! Sőt, nem csak pulóverként viseli; gyakran választ olyan egyrészes ruhát, aminek nyakszabása ilyen!
Forrás: Bársony darabok

A bársony az a trend, ami a 90-es években hódított, és eléggé megosztotta az embereket. Ennek ellenére nem volt olyan gyerek, akinek a szülei ne vettek volna egy bársony nadrágot és egy pulcsit, ami aztán olyan meleg volt, hogy nem szívesen hordtuk iskolába. Na, ez mára sokat változott, hiszen néhány éve a bársony volt az abszolút kedvenc, és konkrétan szinte minden ruhadarab megkapta a bársonyos frissítést.

Katalin hercegné is szívesen viselte, de hogy ne legyen túl erőteljes az összkép, fekete bársony kabátruhát választott. Nemrég egyébként Vilmos is izgalmas szettben jelent meg: bársony zakót viselt, és sokan 007-es ügynökhöz hasonlították. KATTINTS IDE a képekért!
Forrás: Bordázott kötött felső

És az még megvan, amikor a 90-es években mindenki rajongott a bordázott felsőkért? Már csak azért is, mert ezek a darabok nagyon jól nyúltak, így mindig kényelmesek voltak. Katalin ezt a darabot épp nemrég, a COVID-elleni oltáskor választotta.
Forrás:

Trapéz szárú nadrágok

Katalin hercegnét elég ritkán láthatjuk nadrágban, hiszen titulusából fakadóan mindig kifejezetten elegánsan öltözködik, de azért akadt rá pár példa. Pláne akkor, amikor Vilmos herceggel még nem voltak házasok; ekkoriban nem egyszer viselte a 90-es évek imádott trendjét, a trapéz szárú nadrágokat!

Mára már egyébként a skinny farmer nagyobb kedvence, ebben többet láthatjuk.


Forrás: Farmer miniszoknya

A farmer az az anyag, ami sosem fog kimenni a divatból, de hogy épp milyen ruhadarabként menő, az már változó. A nadrágok örök kedvencek maradnak, de a farmerszoknya tipikusan az, ami a 90-es években nagyon menő volt, aztán hol háttérbe szorult, hol egy kicsit előretört. Katalin hercegné egy időben nagyon imádta ezt a ruhadarabot, rengetegszer fotózták le benne lesifotósok. Bár azóta már jó néhány év eltelt, de szerintünk most is nagyon csinos lenne benne!

Hat 90-es évekbeli "csúnya" trend, amit Katalin hercegné profiként visel(t)

Nagyon csinos volt a hercegné - ezúttal is!