Galéria
Forrás:

Az egykori Spice Girls tag mindig is imádott mozogni. Egy héten legalább 5 alkalommal kardiózik. Ezeket szokta kiegészíteni egy kis pilatesszel vagy jógával, valamint kerüli a szénhidrátot és a túl cukrozott ételeket.


Forrás:

A színésznő sem öregszik, és az alakja is mindig bikini kész. Állítja, hogy nem követ egyetlen szigorú edzéstervet, de mindig mozog valamit. És, ami a legfontosabb, hogy kizárólag organikus és bio ételeket fogyaszt. 


Forrás:

A Hadid lányok mamája 50 felett is egy bombázó, és amikor kimegy a lányaival a tengerpartra, meg sem lehet különböztetni őket. Az egykori modell azt mesélte, zabkását reggelizik, délben salátát eszik hússal, míg este párolt zöldségeket fogyaszt leginkább.


Forrás:

A színésznő ma is úgy fest, mint amikor tinédzserként megismertük. Hihetetlen küllemét a napi pilatesnek, a futásnak és a szétválasztó diétának köszönheti. Illetve azt mondja, a napi 3 liter víz is hozzájárul a remek anyagcseréjéhez.


Forrás:

Tényleg, ő mindig mindenben dobogós. És nincs ez másként a beach body kategóriában sem. Jen egyrészt, szerencsés nőies és feszes idomaival, ugyanakkor rendkívül tisztán étkezik és minden reggel pilatesszel kezdi a napot.


Forrás:

Üdeségét nem lehet vitatni, a modell fehérjében és zöldségekben gazdag étrenden él, rengeteg halat és tengeri herkentyűt fogyaszt és természetesen naponta edz.


Forrás:

Csodás alakját 45 felett is őrzi. Edzője, Jennifer Yates elmondta egy interjúban hogy a sztár spinning edzéseket végez, illetve kombinálja a futópados gyaloglást és a súlyzós edzéseket. Emellett pedig fehérjedús mediterrán étrendet követ.


Sztárok, akiknek tökéletes testük van 40 felett

Szó szerint ragyogott a színésznő, amikor egy igen fontos eseményre tartott New Yorkban, így garantálta azt, hogy mondandója mellett ruhájával is felhívja magára mindenki figyelmét.