Galéria
Forrás: A reality sztár és a rapper-producer, 2012. áprilisában kezdtek el randizni, a videóklip 2013. november 19-én jelent meg, a sztárpár ekkor már jegyben járt. A szerelem pedig, egy közel 7 éves házasság és 4 gyerek után idén ért végleg véget, így sajnos ez a klip is kiérdemelte a helyet a listánkon.
Forrás: Ez a sztori annyiban kicsit más, hogy Lady Gaga a forgatáson ismerte meg későbbi szerelmét Taylor Kinneyt, 2011 nyarán. A találkozást randi, majd 2015-ben eljegyzés követte, végül 2016. júliusában szakítottak.
Forrás: Kevesen emlékeznek már rá, de a gyönyörű modell egykoron a Miley Cyrus exeként is ismert Cody Simpson barátnője volt. A fiatalok még valamikor 2013-ban jöttek össze és két évig alkottak egy párt. Gigi egyébként Cody - Flower című klipjében is látható egy pár képkocka erejéig.
Forrás: Kylie és Tyga, 2014. szeptemberétől egészen 2017. márciusáig alkottak egy párt.
Forrás: A modell és a kanadai énekes 2015. áprilisában jöttek össze, és bár hivatalosan 2019. augusztusában szakítottak, azóta is hallani még róluk, így nehéz is lenne már követni kettejük románcát.
Forrás: Az énekesnő Bye, bye című klipjének forgatásán ismerte meg Nick Cannont, a találkozást pedig gyors házasság követte. Ikreik 2011-ben születtek meg, a sztárpár útjai végül hivatalosan 2016-ban váltak el. A Bye, bye se rossz, mi most mégis egy másik "közös" klipet tettünk ide, a Love Storyt!
Forrás:

Jessica és a 98 Degrees nevű fiúbanda énekese, Nick 1999. szeptemberében jöttek össze, és a kétezres évek elején Britney és Justin mellett ők voltak az egyik legnépszerűbb pop-sztárpár.
2002-ben keltek egybe és házasságukról még egy 3 évadot megélt valóságshowt is készített az MTV, Newlyweds: Nick and Jessica címmel. A sorozat befejezte után azonban nem sokkal, 2006-ban elváltak.


Forrás: Usher és a TLC énekesnője, 2001 és 2003 között jártak.
Forrás: A hamarosan apai örömök elé néző énekes, és az American Idollal ismertté vált énekesnő 3 éven át, 2011 és 2014 közt alkottak egy párt. Bár a klip címe igencsak hízelgő, sajnos ők nem jutottak el az oltárig.

Sztárok, akiknek videoklipjében az exük is szerepel

Az egész család közös fotón szerepel a zenész születésnapja alkalmából.